Recept Pečené kuře na žampionech

aneb Jednoduše kuře..

(Hodnoceno 2x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pečené kuře na žampionech

Úvod

Kromě vypsaných surovin už opravdu nic dalšího…

Toto kuře peču již spoustu let a téměř nemá konkurenci… Uvědomuji si jednoduchost receptu a tudíž i jeho možnou všeobecnou známost. Ale - pročítala jsem veškeré „kuřecí“ recepty zde a na tento předpis jsem nenarazila. Proto jsem se rozhodla se o něj podělit.

A… odolejte pokušení to něčím „vylepšit“… Jediné povolené je trošku sekané petrželky k posypání brambůrek :-)

Postup

Troubu předehřejeme na 230°C. Žampióny očistíme a nakrájíme na tenké plátky.

Pekáček nebo zapékací misku vymažeme částí másla a vložíme plátky žampiónů. Spodní stranu kuřecích stehen osolíme, položíme na žampióny a povrch posypeme vrchovatou lžičkou soli a polovinou lžičky černého pepře. Poklademe plátky zbylého másla a vložíme na hodinu do trouby.

Po celou dobu troubu neotvíráme, nic nepodléváme, rozhodně nepřeléváme a ničím nehýbeme. Jakmile zacinká kuchyňská minutka, pekáček vyndáme, kuře necháme 10-15 minut odpočinout a servírujeme s vařenými brambory.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso Maso Stehna



Nahlásit recept

  • 08.03.08 vloženo
  • 68500x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 kuřecí stehna
  • 500 g žampiónů
  • 100 g másla
  • pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 11.06.16 13:39

Pekla jsem na 170°C asi dvě hodiny. Nepodlévala, nepřelévala a bylo to výborné :-)
Příloha: kuskus z květáku.

Uvaření se již líbí 6 labužníkům
Odkaz na uvaření

Hanibalka811 25.08.15 14:24

jednoduché a opravdu výborné :) my měly s rýží a také lahůdka :*

Odkaz na uvaření

lesni_bytost 30.04.13 09:55

Přidám jeden zajímavý poznatek na mnohokrát vyzkoušeném receptu - vždy jsem pekla pouze kuřecí čtvrtky nebo stehna rozložená na vrstvě žampionů, vždy byl výsledek vynikající, šťavnatý a stehna navoněná a nasáklá šťávou z žampionů, podlévat skutečně netřeba. O víkendu jsem poprvé mrskla na žampiony pouze celé kuře. Výsledek byl sice také dobrý, ale musela jsem podlévat, protože jinak by se žampiony prostě uškvařily do tvrda a kuře rozhodně nebylo tak šťavnaté jako jednotlivě pečená stehna. Myslím, že to tkví v tom, že stehny jsem pokryla celý kastrol a všechna pára z žampionů pak šla rovnou do masa, kdežto kolem kuřete v pekáčku byla spousta místa.. Rozhodně doporučuji tento recept s použitím kuřecích stehen.

Odkaz na uvaření

Omix 23.11.12 18:54

Dobrý den, jako mnoho mužů tak i já zůstanu občas sám doma a co uvařit? Koupil jsem kuře a kapku zaserfoval a ejhle „Pečené kuře na žampionech“. Vše jsem dodržel a mohu jen potvrdit, že je to velmi chutný recept. Myslím, že už bych se obešel i bez manželky :-)

Stránka:  1 2 Další »

Diskuse k receptu Pečené kuře na žampionech

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Lyduska
249 příspěvků 31.01.15 10:13

@frantiska81, toto som robila raz dávno, ale pamätám sa, že to bolo výborné.

 
frantiska81
1 příspěvek 31.01.15 03:45
očekávání

** :cert: čekáme co s toho bude! Avšak dle valné většiny pozitivních ohlasů se domníváme(s pří­telem),že vynikající mlaskačka!!! Už se těšíme. jo a dáme si to s rýží :lol: :jazyk: :jazyk: **

 
Anitta
521 příspěvků 07.03.12 16:22

Tak jsem upekla, kupodivu vse dodrzela (krome teploty), bylo to jedle, ale ze bych se po tom utloukla? :think: ani nahodou.....

 
Anitta
521 příspěvků 06.03.12 23:14

No mozna vyzkousim, ale mam nutkani dat na ty houby trochu tluceneho kminu :think: Obycejne pecu naporcovane kure na 190C asi hodinu a pul, z toho asi 2/3 doby prikryte.

 
Labužník Amy02
26 příspěvků 06.03.12 21:09

Pekla jsem přesně podle návodu, ale po hodině nebylo kuře ještě pečené, zato téměř všechna šťáva se vypařila. Myslím, že to chce 2 hodiny na 170°, nedopečené kuře je ohavné a vysoká teplota masu neprospívá.
Kombinace je ale geniální a za jednoduchý recept děkuji, určitě jej budu opakovat. Moc jsme si pochutnali.

 
Mamut
147 příspěvků 28.06.11 15:16

Kurča je naozaj výborné a robila som ho už niekoľkokrát, ale predsa len sa mi zdalo, že po hodine pečenia sa mäso neoddeľuje od kosti tak dobre, ako to my dôchodcovia máme radi. Takže som porušila technologický predpis, kurča som dala najprv v zavretom hrnci na dve hodiny do trúby pri 90°C a až potom odkryté na tú hodinu pri vysokej teplote. Výsledok bol tentoraz k mojej plnej spokojnosti - mäso ľahko odpadávalo od kosti a kožička bola chrumkavá.

 
lesni_bytost
119 příspěvků 06.03.11 18:26

Tak dobře, ale pekla jsem na míň :wink: přeci jen každá trouba peče jinak.. dokonce jsem i ze začátku otevřela troubu :lol: protože se zde už peklo něco jiného, co bylo třeba vyndat.. a nemyslím, že se tím něco pokazilo. Bylo to výborné, tříletá dcera si taky pochutnala :wink:

 
glama  03.03.11 17:21

Lesni_bytost: jak jsem četla diskuzi, je to vyzkoušené…jdi do toho a přesně se drž postupu :-) jinak, než osobně se nepřesvědčíš. :-)

Mimochodem…nádherná diskuze!!! Moc jsem se pobavila!!!
:mrgreen:

 
lesni_bytost
119 příspěvků 03.03.11 16:41

Moc mě tohle kuře láká, ale nevím s tou teplotou.. není 230 přeci jen moc? normálně peču kuře tak na 200.. A jak je to s tím otvíráním trouby - skutečně se nesmí otvírat nebo jde hlavně o to podlévání? Chtěla bych k tomu upéct brambory a ty se asi budou dělat o něco kratší dobu..

 
bocianka
528 příspěvků 26.02.09 05:36
Re: Jednoduše kuře... Nancy,

Pepíček upozorňoval, že odesílání mailem nějak zlobí. Udělej si Gmail adresu a pak můžeš bez obav posílat. Když se podíváš na „Vzkazy tvůrcům serveru“, tak dnes jsem už 2× takhle radila. Nemám to ze sebe, ale někdo tady uváděl. Přeji zdar Tvému podnikání.

 
bonbona
27 příspěvků 26.02.09 02:27
Re: Jednoduše kuře... Princezno,

jsem moc ráda, že chutná a že jsi se ozvala… Tady je důležitý technologický postup, co si k tomu přihodíme, už záleží na našich chutích. Ale i samostatně je výborné.

Casino, dumej, přemýšlej… Ale nesouvisí to s mým receptem… Nechci tě vykazovat do mimo mísu, ale zkus to jinde… :-)

 
Labužník Nancy02
32 příspěvků 26.02.09 00:42
Re: Jednoduše kuře...

Souhlasím , že takto upravené kuře je dobré. Mám dotaz zkoušela jsem poslat některé recepty z Labužníka na emailovou adresu kamarádce, ale nikdy jí nedošly, jaklý je správný postup na poslání receptu emailem? díky

 
casino
4379 příspěvků 26.02.09 00:31
Re: Jednoduše kuře...

Dumám, jaký nick zde asi má Ester K., nebo Olga S.? :o()

 
Princezna
53 příspěvků 25.02.09 21:29
Re: Jednoduše kuře...

Bono, vážně je to neskutečná dobrota! Tvoje jednoduché kuře jsem připravovala už mnohokrát a sklidila jsem doma obdiv a poklonu. Samozřejmě ho mám v oblíbených. Právě teď jsem ho šoupla do trouby a přiznám se, že jsem tentokrát přidala pro změnu na žampiony na měsíčky nakrájenou cibuli a na plátky anglickou slaninu. Tak jsem zvědavá, jaké to bude. Určitě vynikající :-)) Všem doporučuji a děkuji za tento recept.

 
danda  25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře... - Boni :-)

vháníš mi slzy do očí :-)) Dík, já tebe taky :-)))

 
bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...Danduško

moje, děkuji za ten odkaz na opravdu báječný recept (já se to snad nikdy nenaučím…) a hlavně Ti přeji všechno nejlepší k svátku, myslím na Tebe celý den, že písnu… tak ještě hodinu (a nebo dokonce stále a pořád a furt) můžu přát zdraví, štěstí, optimismus, lásku, pohodu, přátelství, klid v duši a pro nás (tak trochu sobecky) hóódně fotek krásně naaranžovaných chutných pokrmů… Mám Tě ráda. B.

 
danda  25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

placaté kuře

 
bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...Terrinko a vlastně všichni...

minulý víkend jsem propadla písemnému přesvědčování ze strany jakéhosi časopisu (mám dojem, že to byl Gurmán, ale jistě to říct nemohu - ti, kteří ten výtisk mají, budou vědět - doba vydání byla srpen nebo září tohoto roku), že na jejich stránkách je otištěný recept na nejdokonalejší pečené kuře. Vše vypadalo profesionálně a velmi lákavě…
Chtěla jsem se nechat překvapit slibovanou dokonalou chutí a naprosto přesně jsem dodržela veškeré postupy, mimochodem detailně a exaktně formulované. Bez napínání — byla to katastrofa! - kuře vysušené, troudelnaté, vláknité (a to jsem zakoupila BIO), přesně podle dodrženého množství ingrediencí a postupu i doby pečení - ve finále bez chuti a bez vůně… Rodina to sice snědla, ale po očku se na mě dívali… a v tom pohledu měli cosi ve smyslu „myslíš to vážně (?) a kde je to tvoje obvyklé pečené kuřátko…“ :-(.
Chci tím říct, nenechme se ovlivňovat nevyzkoušenými recepty, ať jsou již otištěné kdekoli a tváří se jakkoli úžasně a nechme se ovlivnit například tímto receptem a dalším, dokonale ozkoušeným (alespoň tedy mojí kuchyní) a tím je PLACATÉ KUŘE, zvláštní shodou náhod publikovaným zde na těchto stránkách přesně před rokem (nick autorky si v tuto chvíli nevybavuji, bohužel).
Byla jsem tak naštvaná, že jsem se o tuto zkušenost chtěla podělit, jen jsem nevěděla pod kterým receptem. Takže dík za tuto příležitost a všem, kteří si tuto jednoduchou lahůdku mimořádné chuti připraví, přeji dobrou chuť. B.

 
Labužník Terrinka02
1113 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...Bona

Boni, už dost dlouho jsem chtěla tento recept pro hodně chvály spáchat a dnes jsem se k němu konečně propracovala- žádná novota ze mne nevypadne, je prostě skvělé! Překvapilo mě moc, že bylo tak hodně šťávy a tím pádem kuře šťavnaté- prima. Pěkný večer! Terrinka

 
bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Janelitko, vždycky mě hrozně potěší, když někomu - trochu mojí zásluhou- tak chutnalo…!
Poslední dobou nemám moc času zkoušet novinky, takže tohle kuřátko zase brzy upeču. Je to prostě „tutovka“…:-)
Pa B.

 
Janelita
93 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Bylo to opravdu fantastické. Ke konci jsem tam dala trochu vody, protože jsem zřejmě šetřila na másle. Jinak jsem recept dodržela a překvapilo mne, že je kuře dobře propečené, i když jsem ho nedusila. A ta chuť!

 
marmelada
1643 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Pokud vařím v obyč. PH, pokrm pro zapékání přendavám. Mám ale PH, v jehož keramické nádobě se dá vařit i na plotýnce a zapékat, pak pokrm nepřendavám.

 
gemma
245 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...Housenko,

moc děkuju. Je to v podstatě to, čeho jsem se bála.

 
Labužník housenka02
609 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...gemmo,

…nevím jak marmeláda, ale já nádobu z PH do trouby nedávám. Sice si myslím, že by to šlo, ale jaksi mám strach. Nádoba je sice keramická a měla by úpravu v troubě přežít bez úhony, ale mohla by prasknout, kdo ví… Je to ošemetné, neboť obal PH se také zahřívá na vyšší teploty. Spíše bych měla strach, že nádoba špatně zareaguje na změny teplot… Pokud je potřeba pokrm zapéct tak to přendám do misky od Simaxu, ale zapékám jen výjimečně nebot můj žlučník tuto úpravu pokrmů jaksi nepodporuje…

 
gemma
245 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...Housenko, marmelado,

prosím Vás, jak dáváte nádobu z PH do trouby? Nepraskne? Kvůli tomu ho málo používám, ale kdyby se pak jídlo dalo zapéct nebo ogrilovat, bylo by to OK. Moc díky za odpvěď.

 
marmelada
1643 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...- housenko

Máš pravdu. Dělala jsem tohle kuře podle tohohle receptu, ale nějak víc mi asi peče trouba a přišlo mi dost vysušené. V PH to napodruhé dopadlo přesně, jak píšeš. Jen jsem na konci dala zapéct do trouby. Výborné!

 
Labužník housenka02
609 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...bono,

… a pokud máš PH tak zkus tuto úpravu v něm, vyjde ti z toho neskutečná lahoda a úplně bez práce…

… dělala jsem včera a musela jsem hrnec obehnat ostnatým drátem, aby mi to chlap nesnědl už během úpravy…

 
bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Soňo, moc mě těší, že u Vás tak chutnalo!

Terrinko, ty brambory fakt závidím, já mám poslední dobou smůlu na takové pěkně se tvářící, ale jak je začnu loupat, doslova z nich cáká voda… už jsem uvažovala, jestli je nějak nenechávají nacucat vodou kvůli váze… Ale to je asi nesmysl. Ovšem vařené jsou taky vodové, hodí se tak leda na rozšťouchání s větším množstvím másla :-(. Snad jen na pečení to až tolik nevadí.

Housenko, s vepřovým zkusím, dobrý tip!
Ahoj všichni. Bona

 
Labužník housenka02
609 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Vynikající též s vepřovými plátky… úprava stejná, jenom maso jiné…

 
Labužník Terrinka02
1113 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...-Soňa

Jéžiši, to se mi taky klidně může stát, že ztratím hlavu!!! Natož pak pannenka- nebo panenka? Ha,ha,ha.
Soni víš ty co, možná je tvůj manžel zase na něco jiného, kdo nemá rád takové ty technické věci, většinou je takový přírodní typ, jakože zeleň a příroda,flora i fauna atd. Nemůžou být na všechno a ani většinou nechtějí být! Taky říkají, jak se ženský ukáže, že něco umíme, musíme to pak pořád dělat, a toho se docela dost bojí, že už by to snad na nich bylo napořád. Zatím ahojky

 
noskovice
1323 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...- Terrinka

Ja miluji brambory, kdyz jsou dobre. Muzu se obejit i bez chleba (kdyz nemam zrovna romadur atd.), ale ani brambory, ani dobry chleba, to je na mne moc! Jestli ten holub neni BLBEC, tak se na prvni strese zastavi a brambory si sezere sam! Jinak k tomu pocitaci, mne to taky nejak blbne a vyskakuje. Rozdil mezi nami je ten, ze Tvuj manzilek Ti to opravil a muj na to kasle. Nenavidi PC a Mobily. To je skoda, protoze je doma a mohl by mi v leccems (informatice) pomoci. Ahoj a vsechno nejlepsi. Moje prvni panenka-mrkacka se jmenovala Jana. Jednou me tak nastvala, ze jsem ji narezala a upadla ji priotom hlava. Jsem BERAN........­....Ahoj Sona

 
Labužník Terrinka02
1113 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...-Soňi,

já bych ti nejraději nějaké brambůrky poslala, ale tak po nějakém poštovním holubovi a ten toho asi moc neunese- škoda. Mám jich dost (zatím) a jsou žluťoučké skoro jako žloutek z vajíčka a dooobrý. Docela budu nešťastná, až je dojíme. S těma černýma co máš je ten „kur“ takovej nedokonalej viď? Tak to jez samotný a je to-cha,cha! Hezký víkend! Jana

 
noskovice
1323 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře... - bona

Tak jsem si konecne doprala tohoto kurete. Mel to delat manzel, ale jelikoz jsem dnes doma na nucene dovolene (jsem bez auta a do prace se jinak nedostanu), prubla jsem si to sama. Vynikajici!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!! Udelala jsem k tomu MELANZANE ALLA PARMIGIANA (Lilky alla parmazan), vinecko...... Jediny problem jsou brambory. Nemusu najit dobre brambory. Jsou navrchu hezke a vevnitr hnusne, vodove, cerne a jakoby zmrzle. Ahoj Sona

 
tea63
935 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...Boni :-)

S mopem nejsem kamarádka a nikdy nebudu. :-) Kuchyňská minutka také nezacinká, příliš časté používání ji asi zmohlo.:-) Nahradí mobil. Ale jinak všechno dobrý.....když bude nejhůř, vezmu si tabletku třezalky :-))))))))))))))

 
bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...Teo,

nechte si chutnat!! Hezkou neděli s klidným dopolednem (ne abys ten čas zneužila k pobíhání s mopem, vem si raději časopis) a příjemným obědem..:-))
 Bona

 
tea63
935 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...Boni:-)

Máš opravdu talent být ve správnou chvíli na správném místě. Fakt jsem nevěděla, co zítra vařit, ale stehýnka mám , žampiony taky ( náhodou jsem dnes koupila s úmyslem usušit ), a protože „take five“ je mi velmi blízké ve smyslu vaření :-), čím méně tím více, zítra budou stehýnka jednoduše…:-)

 
noskovice
1323 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...- vsem!

Venku to stoji za 2 veci, ale tady jste me opravdu pobavily.....! Diky za pekny vecer s vami. Sona

 
Labužník Terrinka02
1113 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Jó chlapi- ale když oni za to v podstatě ani nemohou, jsou prostě jinak složený a hlavně nezvládají dělat více věcí najednou než jednu, ale my všechny třeba 5 najednou......
Ale holky, že by nám bez nich bylo smutno?

 
gemma
245 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Tak ten můj nečte a poslouchá jen, když se mu to hodí. Když mu třeba říkám, že ho volal kamarád a zval ho na pivo, to pak poslouchá jako hodinky. Pokud řeknu, že se musí zavolat opravář, protože je ucpaný záchod, tak je hluchý jako poleno a touhle selektivní hluchotou trpí už od mládí.
Takže myslím, že to vyhrále jen bona.

 
bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Tak to ten můj raději čte, aby mě nemusel poslouchat…:-))))

 
noskovice
1323 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře... - gemma

Ten muj nejen ze necte, ale kdyz mluvim, tak ani neposloucha! Ze by to byla z jeho strany sebeobrana? Nevadi, i tak se mi libi. 24. budeme spolu 30 let. Obcas mu rikam- dobre ti tak, Umbertaku......!

 
gemma
245 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Soňo, a není to spíš tím, že chlapi nečtou? Můj muž se živí spisováním, ale za třicet pět let nepřečetl jediný vzkaz, který jsem mu napsala, a to v žádném srozumitelném jazyce, hmmm.

 
noskovice
1323 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...-bona

Dam urcite vedet. Ja bych dala samolepky, ale italove nectou. Budou chodit stokrat kolem cedulek, ale nectou. Ja bych je necim bacila! Ahojky

 
Sylvie
2302 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Tak to musím taky prubnout, to jinak nejde.

 
bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...Soňo,

držím palce, ať to dobře dopadne…:-)) Já osobně bych dala na dvířka trouby samolepku s upomínacím nápisem… Prostě pro jistotu. (Sama samolepky používám, když chci, aby nějaká surovina vydržela v ledničce, dokud ji nebudu potřebovat k vaření..) Tak dej vědět. B.

 
noskovice
1323 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Tak jsem tento recept prelozila manzelovi a v pondeli, az se vratim z prace bude k obedu. Asi stokrati jsem mu zduraznila: neotvirat troubu a nepodlevat. On by byl schopen, z nejistoty, to kure utopit. Jinak je to sikovny „kluk“. Ahoj vsem, Sona

 
zlata
1200 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Platí.........:-))))))))

 
bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...Zlatíí,

dík za důvěru, těší mě a snad nezklamu…:-))

A tamta naše věc…je to 7. a 8. června. Vidím to na neděli, v sobotu bude David dospávat sraz absolventů základní školy…:-))) Pa a dobrou. B.

 
zlata
1200 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře... Boní,

uloženo, vyzkouším, ale určitě bude dobré jako vše. Pa Z.l

 
bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jednoduše kuře...

Georgehradec… dík za pochvalu receptu a doporučení ostatním. Myslím, že je to takzvaně „hodně muziky za málo snahy“ :-) Jakože někdy je méně více…
Už mám zase hlad…:-))) a na zítřek jen kuřecí prsa!

Vložit nový komentář
Stránka:  1 2 Další »

Dnes doporučujeme: Štrůdl s hlívou

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

včera | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist