Recept Pečené křupavé kuřecí kousky v Corn Flakes Dia

Kanadská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pečené křupavé kuřecí kousky v Corn Flakes

Postup

Předehřát troubu na 200°C.

Oprat kuřecí kousky a dobře je osušit. Ochutit je bohatě solí a pepřem.

V misce našlehat vejce, nebo bílky s 1 lžící vody. V jiné míse smíchat kukuřičné lupínkys olejem, kayenským pepřem a 1 lžičkou soli.

Obalit kuře tak, že každý kousek namočit do vejce a potom ho obalit v kukuřičných lupíncích. Je-li nutno, tak pomocí rukou přitisknout lupínky, aby se přilepily. Poskládat již obalené kousky kuřete na plech s nízkým okrajem vyložený pečícím papírem.

Péct do zlathněda a křupava asi po 30 minut. Před podáváním porce ochutit solí a pepřem.

Jako příloha se hodí na příklad tento recept ZDE

Recept je z kategorií: Stehna



Nahlásit recept

  • 22.02.06 vloženo
  • 13056x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 kuřecí paličky bez kůže
  • 4 kuřecí stehýnka (vrchní část nohy) bez kůže, ale s kostí
  • hrubá mořská sůl a černý pepř podle chuti
  • 1 velké vejce, nebo 2 bílky
  • 500 ml trochu rozdrcených kukuřičných lupínků (neslazených Corn Flakes)
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1/2 lžičky kayenského pepře, nebo sladké mleté papriky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pečené křupavé kuřecí kousky v Corn Flakes

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Mozzarellové balíčky

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

26.06.16 | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Kuře na medu Kuře na medu

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist