Recept Papriky plněné sýrem a uzeninou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Papriky očistíme, seřízneme vršky, které použijeme později jako deklík. Nakrájíme si na drobno pikantní uzeniny a smícháme je se dvěma druhy strouhyných sýrů.
Papriky plníme následujícím způsobem: do špičky dáme kousek taveného sýru, pak kousek Hermelínu a zbytek papriky doplníme směsí uzeniny a strouhyných sírů. Uzavřeme deklíkem a spíchneme párátky. Na pánvi rozehřejem olej a papriky opečeme ze všech stran, asi 10 minut. Pokud vytéká z některé papriky sýrová směs, nic se neděje, posléze poznáte, že to je to nejlepší.
Po opečení paprik malinko podlejeme dobrým vínem, přidáme zbytky sýrů a uzeniny a pod pokličkou doděláme ještě asi 3 - 5 minut.
Dobrou chuť.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy



Nahlásit recept

  • 12.11.05 vloženo
  • 3103x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 10 - 12 paprik, nejlépe bílých nebo zelených, stř. velikosti a delší
  • tavený sýr jakýkoliv i s příchutí
  • Hermelín nebo Niva
  • strouhaný sýr
  • strouhaný sýr uzený
  • 2 - 3 druhy pikantních uzenín (čabaj. klobasa, paprik. klobása, pikantní párečky aj.)
  • olej, víno, čerstvé pečivo

Doporučená příloha

  • Čerstvé pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Papriky plněné sýrem a uzeninou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Mozzarellové balíčky

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

26.06.16 | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Chléb s celerem Chléb s celerem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist