Recept Pangasius v tůňce ... z mechu a kapradí

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pangasius v tůňce ... z mechu a kapradí

Postup

Rybu osolte a grilujte nebo duste na troše vody v troubě asi 20 minut.
Mezitím oškrábejte brambory a uvařte je doměkka. Ještě horké je dejte do mísy s máslem a nasekanou petrželkou.
Opraný špenát na 10 vteřin ponořte do horké vody, sceďte a vodu z něj vymačkejte. Špenát spolu s hořčicí, bazalkou, okurkou, jogurtem a solí ve vysoké nádobě rozmixujte tyčovým mixérem do hustého krému.
Na předehřátý talíř rozložte filety, špenátový krém a brambory.

Z kuchařky Lenky Požárové - Což takhle dát si špenát.

Recept je z kategorií: Filé



Nahlásit recept

  • 05.08.07 vloženo
  • 8616x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 900g malých nových brambor
  • 4 plátky pangase nebo lososa (po 200g)
  • 260g čerstvých špenátových listů
  • 200g bílého jogurtu
  • 100g oloupané salátové okurky
  • 40g ostré dijonské hořčice
  • pár lístků čerstvé bazalky
  • petrželka na ozdobu
  • sůl
  • máslo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

danda 16.05.08 00:00

„Je načase vysvobodit odsouzence z vedlejší role přílohy a nechat se unášet vstříc novým a nevšedním chuťovým zážitkům.“

Diskuse k receptu Pangasius v tůňce ... z mechu a kapradí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
danda  25.01.09 03:43
Re: Pangasius v tůňce ... z mechu a kapradí - Milko :-)

velice zajímavá chuť špenátu, Požárová je kulinářka :-)

 
Milka
236 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pangasius v tůňce ... z mechu a kapradí

Super recept. Vyzkouším.

Vložit nový komentář

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Karbanátky Karbanátky
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist