Recept Pangasius v tůňce ... z mechu a kapradí

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pangasius v tůňce ... z mechu a kapradí

Postup

Rybu osolte a grilujte nebo duste na troše vody v troubě asi 20 minut.
Mezitím oškrábejte brambory a uvařte je doměkka. Ještě horké je dejte do mísy s máslem a nasekanou petrželkou.
Opraný špenát na 10 vteřin ponořte do horké vody, sceďte a vodu z něj vymačkejte. Špenát spolu s hořčicí, bazalkou, okurkou, jogurtem a solí ve vysoké nádobě rozmixujte tyčovým mixérem do hustého krému.
Na předehřátý talíř rozložte filety, špenátový krém a brambory.

Z kuchařky Lenky Požárové - Což takhle dát si špenát.

Recept je z kategorií: Filé



Nahlásit recept

  • 05.08.07 vloženo
  • 8933x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 900g malých nových brambor
  • 4 plátky pangase nebo lososa (po 200g)
  • 260g čerstvých špenátových listů
  • 200g bílého jogurtu
  • 100g oloupané salátové okurky
  • 40g ostré dijonské hořčice
  • pár lístků čerstvé bazalky
  • petrželka na ozdobu
  • sůl
  • máslo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

danda 16.05.08 00:00

„Je načase vysvobodit odsouzence z vedlejší role přílohy a nechat se unášet vstříc novým a nevšedním chuťovým zážitkům.“

Diskuse k receptu Pangasius v tůňce ... z mechu a kapradí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
danda  25.01.09 03:43
Re: Pangasius v tůňce ... z mechu a kapradí - Milko :-)

velice zajímavá chuť špenátu, Požárová je kulinářka :-)

 
Milka
236 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pangasius v tůňce ... z mechu a kapradí

Super recept. Vyzkouším.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: rostbíf (studený nářez)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Jahodový pohár Jahodový pohár

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist