Recept Pangasius s bramborovou nádivkou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rybu ocitronujeme, okořeníme, osolíme a vložíme do vymazaného pekáčku a dáme péci do vyhřáté trouby.

Nádivku smícháme ze všech ingrediencí, chuť a hustota těsta by měla být asi jako na bramboráky.

Rybu necháme asi 10 minut péci v rozpálené troubě a pak na jednotlivé porce lžicí naklademe hromádky nádivky. Dáme péci a pečeme dorůžova.

Recept je z kategorií: Ryby


Reklama

Nahlásit recept

  • 25.05.06 vloženo
  • 11946x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Ingredience

  • 500 g pangasia nebo filé, ale pangasius je nejlepší
  • sůl
  • citronová šťáva
  • koření na ryby
  • 2 lžíce oleje
  • nádivka:
  • 2 vejce
  • 3 dcl mléka
  • 6 lžic směsi na bramborové knedlíky
  • 6 lžic strouhaného sýra
  • 3 stroužky česneku
  • majoránka.

Doporučená příloha

  • brambor, salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pangasius s bramborovou nádivkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
marmelada
1643 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pangasius s bramborovou nádivkou

Já myslím, že jakoukoliv rybu. A taky klidně můžeš udělat klasické bramborákové těsto a tam přidat sýr.

 
Labužník housenka02
609 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pangasius s bramborovou nádivkou

… marmeládko,

a můžu použít taky mořského ďasa ?

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Hruškový koláč Hruškový koláč
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist