Recept Palačinky po gazdovsku

Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Palačinky po gazdovsku

Postup

Zaděláme na palačinky, usmažíme 4 kusy - smažíme z jedné strany více, z druhé méně. Palačinky potřeme náplní a složíme na čvrtky tak, aby světlejší část zůstala nahoře. Na pánvi nebo v míse rozpustíme máslo, vložíme palačinky, nahoru dáme druhou polivinu smetany a posypeme strouhaným sýrem. Na pánvi pečeme přikryté poklicí, v míse na grilu.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla



Nahlásit recept

  • 05.10.05 vloženo
  • 5434x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • Palačinky: mléko. vejce, hladká mouka, sůl, olej
  • Náplň: 200 g brynzy, 1/2 zakysané smetany, hrst kopru
  • Pečení: 1/2 zakysané smetany, 100 g uzený sýr, lžíce másla

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Palačinky po gazdovsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Jenofefa
1315 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Palačinky po gazdovsku

Dnes jsem je dělala k obědu a bylo to výborné - kupodivu jsem to stihla vyfotit dřív, než jsme to zblazli. Pokud ti to nevadí, poslala jem pepíčkovi fotografie.

 
suma
114 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Palačinky po gazdovsku

Opravdu je to bezvadné, je dobré užít co nejhustší zakysanou smetanu a pokud chceme přímo hýřit tak jako sýr použít oštěpok.

 
martan
73 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Palačinky po gazdovsku

hmmmmmmmm, tak to musi byt dobrota! Az budu na Morave, tak urcite vyzkousim. Diky za receptik

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Smetanový koláč s revení

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

26.06.16 | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist