Recept Omáčka z černého rybízu (rusko)

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Džem nebo zavařeninu pečlivě promícháme s hořčicí, přidáme víno, šťávu z citronu a pomeranče. Na kostičky nakrájenou citronovou a pomerančovou kůru a jemně nakrájenou cibuli spaříme.

Vychladlé smícháme s omáčkou a přidáme pepř.

Recept je z kategorií: Omáčky



Nahlásit recept

  • 3957x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 lžíce džemu nebo zavařeniny z černého rybízu
  • 1/2 lžičky hořčice
  • 1 lžíce dezertního vína
  • šťáva z 1 citronu a pomeranče
  • 1/2 lžíce citronové a pomerančové kůry
  • 1 malá cibule
  • pepř

Doporučená příloha

  • Podáváme k divočině, kachně, huse.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Omáčka z černého rybízu (rusko)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist