Recept Omáčka z černého rybízu (rusko)

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Džem nebo zavařeninu pečlivě promícháme s hořčicí, přidáme víno, šťávu z citronu a pomeranče. Na kostičky nakrájenou citronovou a pomerančovou kůru a jemně nakrájenou cibuli spaříme.

Vychladlé smícháme s omáčkou a přidáme pepř.

Recept je z kategorií: Omáčky


Reklama

Nahlásit recept

  • 4210x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 lžíce džemu nebo zavařeniny z černého rybízu
  • 1/2 lžičky hořčice
  • 1 lžíce dezertního vína
  • šťáva z 1 citronu a pomeranče
  • 1/2 lžíce citronové a pomerančové kůry
  • 1 malá cibule
  • pepř

Doporučená příloha

  • Podáváme k divočině, kachně, huse.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Omáčka z černého rybízu (rusko)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Křupavé banánové brownies


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist