Recept Novoroční utopenec

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Salám nakrájíme na plátky, část cibule pokrájíme,smícháme se zelím a paprikou.
Plátky salámu plníme připravenou směsí a rolujeme na závitky,které
spíchneme párátkem.Skládáme do připravené sklenice a prokládáme
zbylou cibulí s pepřem.Na závěr vše zalejeme zvoleným nálevem.Necháme proležet.
Má mnoho variant.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně



Nahlásit recept

  • 16.12.03 vloženo
  • 13296x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • 1kg gothajského salámu
  • 0,5 kg kyselého zelí
  • malá sklenka červené papriky
  • 8 cibulí,pepř,2lžíce oleje
  • nálev na utopence dle různých receptů

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Novoroční utopenec

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Bunter
457 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Novoroční utopenec

Mě nezabírá ani česnečka,ani utopenci,ale jedno od ledu.Tom.

 
Labužník Sarka
433 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Novoroční utopenec

Tak to jdu chystat :)) Pokud to bude jako loni tak se bude skvele hodit. Cesnecka tenkrat moc nezabrala, ale snad to nebude tak bujare.

 
Eja
3590 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Novoroční utopenec

Skvělý nápad, ještě bych tam hodila feferončičku, mňam. Je tam ten olej nutný ? Gothaj mi přijde tučný dost.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Mozzarellové balíčky

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

26.06.16 | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist