Recept Nákyp z kuřete (Soufflet di polo)

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Z másla, mouky a mléka připravíme bešamel a do zchladlého přimícháme strouhaný sýr, sůl, žloutky a kuřecí maso, umleté na strojku. Pak lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Směs upravíme do ohnivzdorné mísy a dorůžova upečeme.

Pokrm podáváme teplý, ale je chutný i vychlazený.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 2144x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 100g vařeného nebo pečeného masa bez kůže
  • 50g mouky
  • 30g másla
  • 1/4 l mléka
  • 20 g strouhaného parmazánu, ementálu nebo čedaru
  • 4 vejce
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Nákyp z kuřete (Soufflet di polo)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Rozteky s tofu


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Tatranské kuře Tatranské kuře
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist