Recept Nadívaná holoubata

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Žemle nakrájené na kostičky spaříme horkým mlékem. Máslo utřeme se žloutkem, solí, květem a na nudličky nakrájenými játry. Vše smícháme s máčenou žemlí a z bílků ušlehaným sněhem.

Z vykuchaných a očištěných holoubat vyjmeme opatrně volátko, aby se nepoškodila kůže. Holoubata naplníme nádivkou, zašijeme je, zabalíme do plátku slaniny a dáme péci.

Recept je z kategorií: Drůbež



Nahlásit recept

  • 15439x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 holoubata
  • 4 plátky slaniny
  • játra z holoubat (nebo drůbeží)
  • 2 lžíce másla
  • 1 vejce
  • 1,5 dl mléka
  • 2-3 žemle
  • muškátový květ
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Nadívaná holoubata

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky ze sírovce

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Cuketové placky Cuketové placky
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist