Recept Minas Gerais - brazilské barbecue

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Naložit maso do marinády přez noc.

Grill maso pomalu ve velkých kusech. Odkrajovat ty části masa, co jsou už hnědé a osmažené. Nechat nedodělané maso na grilu a potírat ho trochou marinády, aby nevyschlo a zůstalo šťavnaté.

Doporučení: Zahrejte si brazilskou džezovou - bossa novu ¨Děvče z Ipanemy¨, od Stan Getz/Joao Gilberto a zpěvačky Astrud Gilberto.

Recept je z kategorií: Hovězí maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 05.10.02 vloženo
  • 3243x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 900g svíčkové z nejtlustšího konce
  • 2 lžíce citronové šťávy, 1 stroužek utřeného česneku a 2 lžíce soli na marinádu

Doporučená příloha

  • Rýže, salsa vinaigrette a brazilský, bramborový salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Minas Gerais - brazilské barbecue

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Reveňový koláč Reveňový koláč
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist