Recept Minas Gerais - brazilské barbecue

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Naložit maso do marinády přez noc.

Grill maso pomalu ve velkých kusech. Odkrajovat ty části masa, co jsou už hnědé a osmažené. Nechat nedodělané maso na grilu a potírat ho trochou marinády, aby nevyschlo a zůstalo šťavnaté.

Doporučení: Zahrejte si brazilskou džezovou - bossa novu ¨Děvče z Ipanemy¨, od Stan Getz/Joao Gilberto a zpěvačky Astrud Gilberto.

Recept je z kategorií: Hovězí maso



Nahlásit recept

  • 05.10.02 vloženo
  • 3133x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 900g svíčkové z nejtlustšího konce
  • 2 lžíce citronové šťávy, 1 stroužek utřeného česneku a 2 lžíce soli na marinádu

Doporučená příloha

  • Rýže, salsa vinaigrette a brazilský, bramborový salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Minas Gerais - brazilské barbecue

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist