Recept Marinované maso se zeleninou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Marinované maso se zeleninou

Postup

1. Troubu předehřejeme 180 °C. Bramborovou kaši připravíme podle návodu na obalu a do hotové vmícháme vejce a koření. Plech vyložíme papírem na pečení. Kaši naplníme do ozdobného dortového sáčku, nastříkáme ji v malých rozet­kách na plech a pečeme asi 20 min.

2. Maso nakrájíme na nudličky a opékáme v oleji asi 10 min. Poté je vyjmeme a udržujeme teplé. Vypečenou šťávu zalijeme smetanou, osolíme ji a opepříme. Maso vložíme zpět do šťávy.

3. Rozpustíme máslo a zeleninu na něm krátce osmahneme. Maso rozdělíme na talíře se zeleni­nou a bramborovými rozetkami.

Recept je z kategorií: Vepřové maso



Nahlásit recept

  • 03.10.03 vloženo
  • 3100x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 740 kcal, 3090 kJ, 36 g bílkovin, 41 g tuků, 66 g sacharidů
  • 1 bal. bramborové kaše v prášku (400 g)
  • sůl
  • pepř
  • muškát
  • 1 vejce
  • 500 g marinovaného masa na řízky (kýta)
  • 3 lžíce oleje
  • 100 ml smetany
  • 2 lžíce másla
  • 600 g steril. míchané zeleniny (konzerv.)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Marinované maso se zeleninou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Květáková polévka Květáková polévka
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist