Recept Marináda na skopové maso

Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V obou případech cibuli nasekáme nadrobno, česnek utřeme a smícháme s ostatními přísadami. Na kousky pokrájené maso zalijeme touto marinádou a necháme nejlépe přes noc uležet.

Recept je z kategorií: Marinády



Nahlásit recept

  • 30.10.05 vloženo
  • 9933x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1/2 hod.

Ingredience

  • 1 větší cibule
  • 6 stroužků česneku
  • 1 KL čilli nebo pálivé papriky
  • 1 KL kari koření
  • 1/2 KL zázvoru
  • 1 PL jogurtu
  • 1 PL ostré hořčice
  • 1 PL oleje
  • citronová šťáva
  • sůl.
  • Jiná marináda na skopové maso:
  • 2 kelímky jogurtu
  • 2 cibule
  • 6 stroužků česneku
  • 1 KL čilli nebo pálivé papriky
  • sůl.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Marináda na skopové maso

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Česnekové trojúhelníčky

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Kuře na medu Kuře na medu
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
TOPlist