Recept Marináda na skopové maso

Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V obou případech cibuli nasekáme nadrobno, česnek utřeme a smícháme s ostatními přísadami. Na kousky pokrájené maso zalijeme touto marinádou a necháme nejlépe přes noc uležet.

Recept je z kategorií: Marinády



Nahlásit recept

  • 30.10.05 vloženo
  • 9300x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1/2 hod.

Ingredience

  • 1 větší cibule
  • 6 stroužků česneku
  • 1 KL čilli nebo pálivé papriky
  • 1 KL kari koření
  • 1/2 KL zázvoru
  • 1 PL jogurtu
  • 1 PL ostré hořčice
  • 1 PL oleje
  • citronová šťáva
  • sůl.
  • Jiná marináda na skopové maso:
  • 2 kelímky jogurtu
  • 2 cibule
  • 6 stroužků česneku
  • 1 KL čilli nebo pálivé papriky
  • sůl.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Marináda na skopové maso

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na...
TOPlist