Recept Marináda na skopové maso

Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V obou případech cibuli nasekáme nadrobno, česnek utřeme a smícháme s ostatními přísadami. Na kousky pokrájené maso zalijeme touto marinádou a necháme nejlépe přes noc uležet.

Recept je z kategorií: Marinády



Nahlásit recept

  • 30.10.05 vloženo
  • 9652x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1/2 hod.

Ingredience

  • 1 větší cibule
  • 6 stroužků česneku
  • 1 KL čilli nebo pálivé papriky
  • 1 KL kari koření
  • 1/2 KL zázvoru
  • 1 PL jogurtu
  • 1 PL ostré hořčice
  • 1 PL oleje
  • citronová šťáva
  • sůl.
  • Jiná marináda na skopové maso:
  • 2 kelímky jogurtu
  • 2 cibule
  • 6 stroužků česneku
  • 1 KL čilli nebo pálivé papriky
  • sůl.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Marináda na skopové maso

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Dýňové zelí

Nejlepší recepty

Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
TOPlist