Recept Marináda na skopové maso

Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V obou případech cibuli nasekáme nadrobno, česnek utřeme a smícháme s ostatními přísadami. Na kousky pokrájené maso zalijeme touto marinádou a necháme nejlépe přes noc uležet.

Recept je z kategorií: Marinády



Nahlásit recept

  • 30.10.05 vloženo
  • 10103x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1/2 hod.

Ingredience

  • 1 větší cibule
  • 6 stroužků česneku
  • 1 KL čilli nebo pálivé papriky
  • 1 KL kari koření
  • 1/2 KL zázvoru
  • 1 PL jogurtu
  • 1 PL ostré hořčice
  • 1 PL oleje
  • citronová šťáva
  • sůl.
  • Jiná marináda na skopové maso:
  • 2 kelímky jogurtu
  • 2 cibule
  • 6 stroužků česneku
  • 1 KL čilli nebo pálivé papriky
  • sůl.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Marináda na skopové maso

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá...
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
TOPlist