Recept Makarony na italský způsob

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Makarony uvaříme ve velkém množství osolené vody do al dente, scedíme je a necháme okapat.

V rozehřátém oleji osmažíme česnek do zlatova, přidáme petželku, rajský protlak, který jsme rozředily zeleninovým vývarem a chvíli vše povaříme.

Uvařené makarony vložíme do nahřáté mísy, zalijeme horkou rajskou omáčkou, promícháme a porcujeme na taktéž nahřáté talíře.

Podáváme posypané sýrem tofu a pokapeme kečupem.

Recept je z kategorií: Hlavní jídlo



Nahlásit recept

  • 16.02.04 vloženo
  • 6971x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 balík bezvaječných makarónů, nebo jiných těstovin
  • sůl
  • rostlinný olej
  • 3 stroužky česneku nakrájené na plátky
  • posekaná petrželka
  • 1 větší rajský protlak
  • 2dl zeleninového vývaru (2.5dl vody + 1 lžička vegety)
  • 8 lžic strouhaného uzeného sýru tofu
  • dia kečup

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Makarony na italský způsob

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tvarohové řezy s piškotem

Inzerce

Soutěž o 30minutovou e-kuchařku

15.04.15 | 5 nejlepších recenzí na vybranou kuchařku odměníme e-kuchařkou "Život bez pšenice: 30minutová kuchařka". (číst dále)

Nejlepší recepty

Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Houbová smaženice Houbová smaženice
TOPlist