Recept Maďarský guláš

aneb Maďarský guláš 4

Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle (jen lehce, musí zůstat světlá). Přendat do většíhu hrnce, zalít bujónem. Brambory nakrájené na kostičky přidat do bujónu a vařit 15-20 minut. Před dovařením brambor okořenit paprikou, pepřem, osolit. Guláš má být dost pikantní. Na konec přidat hovězí a chvilku ještě povařit. Pokrm má mít konzistenci husté polévky.

Další recepty na Guláš

Recept je z kategorií: Guláše


Reklama

Nahlásit recept

  • 24.01.02 vloženo
  • 37503x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 l bujónu
  • 1 hovězí konzerva
  • 1 kg brambor
  • 2 cibule
  • paprika
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Maďarský guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
ester
288 příspěvků 09.10.13 14:52

http://www.google.cz/image?…

 
majoš
5 příspěvků 09.10.13 12:19

…no fuj

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Hruškový koláč Hruškový koláč
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist