Recept Maďarský guláš

aneb Maďarský guláš 4

Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle (jen lehce, musí zůstat světlá). Přendat do většíhu hrnce, zalít bujónem. Brambory nakrájené na kostičky přidat do bujónu a vařit 15-20 minut. Před dovařením brambor okořenit paprikou, pepřem, osolit. Guláš má být dost pikantní. Na konec přidat hovězí a chvilku ještě povařit. Pokrm má mít konzistenci husté polévky.

Další recepty na Guláš

Recept je z kategorií: Guláše



Nahlásit recept

  • 24.01.02 vloženo
  • 36967x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 l bujónu
  • 1 hovězí konzerva
  • 1 kg brambor
  • 2 cibule
  • paprika
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Maďarský guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
ester
288 příspěvků 09.10.13 14:52

http://www.google.cz/image?…

 
majoš
5 příspěvků 09.10.13 12:19

…no fuj

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: rostbíf (studený nářez)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Jahodový pohár Jahodový pohár

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist