Recept Liptavský sýr

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do brynzy zašleháme změklé máslo a mléko, přidáme na jemňounko nasekanou cibulku, nasekané kapary, papriku (obě) a je-li třeba tak trochu soli (podle brynzy a kaparů).
Na talíři můžeme ozdobit rajčaty, paprikami a okurkou.

Recept je z kategorií: Sýrové pomazánky


Reklama

Nahlásit recept

  • 23.01.07 vloženo
  • 3306x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 200 g brynzy
  • 50 g másla
  • 50 g kaparů
  • 1 PL sladké papriky
  • 1-2 lžíce mléka
  • 1 menší cibulka
  • trochu pálivé papriky (nebo feferonového protlaku)

Doporučená příloha

  • tmavý chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Liptavský sýr

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Křupavé banánové brownies


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Hruškový koláč Hruškový koláč
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist