Recept Liptavský sýr

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do brynzy zašleháme změklé máslo a mléko, přidáme na jemňounko nasekanou cibulku, nasekané kapary, papriku (obě) a je-li třeba tak trochu soli (podle brynzy a kaparů).
Na talíři můžeme ozdobit rajčaty, paprikami a okurkou.

Recept je z kategorií: Sýrové pomazánky


Reklama

Nahlásit recept

  • 23.01.07 vloženo
  • 3356x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 200 g brynzy
  • 50 g másla
  • 50 g kaparů
  • 1 PL sladké papriky
  • 1-2 lžíce mléka
  • 1 menší cibulka
  • trochu pálivé papriky (nebo feferonového protlaku)

Doporučená příloha

  • tmavý chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Liptavský sýr

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist