Recept Liptavský sýr

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do brynzy zašleháme změklé máslo a mléko, přidáme na jemňounko nasekanou cibulku, nasekané kapary, papriku (obě) a je-li třeba tak trochu soli (podle brynzy a kaparů).
Na talíři můžeme ozdobit rajčaty, paprikami a okurkou.

Recept je z kategorií: Sýrové pomazánky



Nahlásit recept

  • 23.01.07 vloženo
  • 3106x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 200 g brynzy
  • 50 g másla
  • 50 g kaparů
  • 1 PL sladké papriky
  • 1-2 lžíce mléka
  • 1 menší cibulka
  • trochu pálivé papriky (nebo feferonového protlaku)

Doporučená příloha

  • tmavý chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Liptavský sýr

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Mozzarellové balíčky

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

26.06.16 | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Kuře na medu Kuře na medu

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist