Recept Liptavský sýr

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do brynzy zašleháme změklé máslo a mléko, přidáme na jemňounko nasekanou cibulku, nasekané kapary, papriku (obě) a je-li třeba tak trochu soli (podle brynzy a kaparů).
Na talíři můžeme ozdobit rajčaty, paprikami a okurkou.

Recept je z kategorií: Sýrové pomazánky


Reklama

Nahlásit recept

  • 23.01.07 vloženo
  • 3330x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 200 g brynzy
  • 50 g másla
  • 50 g kaparů
  • 1 PL sladké papriky
  • 1-2 lžíce mléka
  • 1 menší cibulka
  • trochu pálivé papriky (nebo feferonového protlaku)

Doporučená příloha

  • tmavý chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Liptavský sýr

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Nadívaný hovězí jazyk


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist