Recept Kuřecí Lízátka - Chicken Lollipops

Filipínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kuřecí  Lízátka  - Chicken Lollipops

Úvod

Velmi popularne predjedlo -hlavne jedlo na Filipinach. Kde pri troche roboty sa da vytvorit , z jedneho chudobneho kuracieho kridla velmi pekne " Lízátko" do ruky .

Postup

1-Takze tento recept nie je o tom ako sme ho ochutili, kazdy si da podla svojej chute ,a pouzije take korenie alebo si da len tak posolene a okorenene. Je o tom naozaj o tom ako sa z ubohych kuracich kridielok spravi specialita ina ako klasicke marinovane ktore sa tazko jedia.

2-Zoberieme kuracie kridla a odrezieme spicku - koniec a odlozime ( zide sa v polievke ).

3-Zvysok kridla rozrezeme v klboch.Opatrne ostrim nozom na jednom konci odelime maso od kosti , Pozor aby sme neprekrojili kost ! Nozikom posuvame maso , ked prideme skoro k opacnemu koncu , maso preklopime vytvorime gulku , cast kridla blizsie ku spicke ma dve kosticky tu mensiu pootocenim vyberieme.

4-Ochutime podla svojej chute my sme isli podla originalneho receptu zazvor, cesnak limetkova stave , sol, korenie. Obalime klasicky v trojobale , a dame vyprazat do zlatista .

Recept je z kategorií: Drůbež


Reklama

Nahlásit recept

  • 30.12.11 vloženo
  • 5513x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Ingredience

  • kuracie krídla
  • vajcia
  • múka
  • strúhanka
  • soľ
  • korenie čierne mleté
  • marinada:
  • podľa chuti
  • na vysmážanie olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Bento 30.12.11 21:47

Uvaření se již líbí 2 labužníkům
Odkaz na uvaření

Bento 30.12.11 21:45

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Diskuse k receptu Kuřecí Lízátka - Chicken Lollipops

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Bento
794 příspěvků 30.12.11 21:57

:kytka: Di , prepisane , plus tu je video ako sa to presne robi ani preklad netreba.
Je to naozaj dobre, len trocha babracka ale stoji to za to. Prekvapujuco vela masa ked sa to kridlo natvaruje do gulky.
http://panlasangpinoy.com/…ipop-recipe/
Happy New Year :dance:

 
di
2441 příspěvků 30.12.11 21:48

Bento, jedna technická (a dopředu moc a moc prosím, abyste se nezlobil) - nebylo by lepší místo „nanuk“ použít „lízátko“? Nanuk je (byl) přece jen zmrzlina a tohle nějaké to lízátko víc než evokuje.

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Nadívaný hovězí jazyk


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist