Recept Kuřecí Lízátka - Chicken Lollipops

Filipínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kuřecí  Lízátka  - Chicken Lollipops

Úvod

Velmi popularne predjedlo -hlavne jedlo na Filipinach. Kde pri troche roboty sa da vytvorit , z jedneho chudobneho kuracieho kridla velmi pekne " Lízátko" do ruky .

Postup

1-Takze tento recept nie je o tom ako sme ho ochutili, kazdy si da podla svojej chute ,a pouzije take korenie alebo si da len tak posolene a okorenene. Je o tom naozaj o tom ako sa z ubohych kuracich kridielok spravi specialita ina ako klasicke marinovane ktore sa tazko jedia.

2-Zoberieme kuracie kridla a odrezieme spicku - koniec a odlozime ( zide sa v polievke ).

3-Zvysok kridla rozrezeme v klboch.Opatrne ostrim nozom na jednom konci odelime maso od kosti , Pozor aby sme neprekrojili kost ! Nozikom posuvame maso , ked prideme skoro k opacnemu koncu , maso preklopime vytvorime gulku , cast kridla blizsie ku spicke ma dve kosticky tu mensiu pootocenim vyberieme.

4-Ochutime podla svojej chute my sme isli podla originalneho receptu zazvor, cesnak limetkova stave , sol, korenie. Obalime klasicky v trojobale , a dame vyprazat do zlatista .

Recept je z kategorií: Drůbež



Nahlásit recept

  • 30.12.11 vloženo
  • 4618x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Ingredience

  • kuracie krídla
  • vajcia
  • múka
  • strúhanka
  • soľ
  • korenie čierne mleté
  • marinada:
  • podľa chuti
  • na vysmážanie olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Bento 30.12.11 21:47

Uvaření se již líbí 2 labužníkům
Odkaz na uvaření

Bento 30.12.11 21:45

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Diskuse k receptu Kuřecí Lízátka - Chicken Lollipops

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Bento
794 příspěvků 30.12.11 21:57

:kytka: Di , prepisane , plus tu je video ako sa to presne robi ani preklad netreba.
Je to naozaj dobre, len trocha babracka ale stoji to za to. Prekvapujuco vela masa ked sa to kridlo natvaruje do gulky.
http://panlasangpinoy.com/…ipop-recipe/
Happy New Year :dance:

 
di
2383 příspěvků 30.12.11 21:48

Bento, jedna technická (a dopředu moc a moc prosím, abyste se nezlobil) - nebylo by lepší místo „nanuk“ použít „lízátko“? Nanuk je (byl) přece jen zmrzlina a tohle nějaké to lízátko víc než evokuje.

Vložit nový komentář
Inzerce

Vůni grilovaného masa se nic nevyrovná. Sezóna je tady

23.05.16 | Prodlužující se večery lákají k venkovním oslavám. Ty si většina z nás nedokáže představit bez grilování. Potraviny tak získají nezaměnitelnou chuť, zvláště pokud sáhnete po správných ingrediencích. V obchodech Albert si zákazníci vždy vyberou z pestré nabídky kvalitního masa, zeleniny i koření. (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Tatranské kuře Tatranské kuře
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist