Recept Kuře nebo králík po kanadsku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kuře nebo králíka rozporcujeme a dáme na pekáč. Rozpustíme máslo a přidáme všechno koření. Cibuli a česnek nakrájíme na plátky a rovněž přidáme do másla. Touto směsí polijeme králíka nebo kuře a necháme 24 hodiny uležet.

Potom jen podlijeme vodou a dáme péci.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso



Nahlásit recept

  • 9930x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1h./1d./40 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • kuře nebo králík
  • 1/8 másla
  • 1 velká cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička octa
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžička sojové omáčky
  • 1 lžička worcesteru
  • 1/2 lžičky chilli nebo feferonky
  • 1/4 lžičky mletého pepře
  • 1/2 skleničky kečupu

Doporučená příloha

  • Podáváme s hranolky nebo vařenými brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře nebo králík po kanadsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Lara1981
7 příspěvků 24.02.11 13:41

mám podobný recept,jen to nenechávám uležet ale peču hned,česnek lisuji a pdáváme s rýží…Super,někdo rád i houskovím knedlíkem. :potlesk:

 
bedla  25.01.09 03:43
Re: Kuře nebo králík po kanadsku

Přesně podle tohoto receptu dělá králíka moje snacha a musím přiznat, že lépe jako já. Přílohu tvoří bezkonkurenční bramborové knedlíky a zelí. Je to vynikající recept Pepino - díky.

Vložit nový komentář
Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

26.06.16 | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist