Recept Křupavá kapusta z Číny

Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Křupavá kapusta z Číny

Postup

Odloupnout 2-4 pěkné venkovní listy z kapusty. Na jemno rozdrtit jalovec (hmoždíř pracuje, anebo plastický sáček a třeba palička na maso). Na jemno nakrájet zbytek kapusty.

Rozehřát pánev, nebo Wok kotlík, nalít tam olej a když je horký tak přidat česnek na 1 min. Přidat kapustu a za stálého míchání ji smažit po 3-4min. do křupava. Vyjmout a osušit papírovým ubrouskem.

Vrátit do Wok kotlíku, přidat sezamový olej a nahoru nasypat směs cukru, jalovce a soli.

Upraženou kapustu podávat v uschovaných syrových listech horkou, nebo studenou.

TIP: Hodí se k zeleninovým pokrmům, nebo pokrmům z masa. Také se výborně hodí k receptům z krevetek.

Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy



Nahlásit recept

  • 08.07.03 vloženo
  • 4349x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 4 bobulky jalovce
  • 1 velká uzavřená kapusta
  • 4 lžíce rostlinného oleje
  • 1 lžička sezamového oleje (nejlépe praženého)
  • 2 stroužky česneku na jemno posekaného
  • 1 lžička jemného krystalového cukru
  • 1 lžička soli

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Křupavá kapusta z Číny

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist