Recept Krevety v česneku

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Krevety v česneku

Postup

Na pánvi rozehrejte olej. Na nem orestujte cesnek a feferonky ale jen velmi krátce, az zavoní. Pridejte krevety a za stálého obracení paletovým nozem je nechte prohrát 2-3 minuty. Na pánev prilejte víno (mnozství podle vlastní chuti) a zahrívejte jeste 1 minutu. Krevety ochutte solí a peprem a vmíchejte do nich petrzelku.

Pozn.: Krevety se vzdy musí tepelne upravovat jen krátkou dobu. V opacném prípade budou houzevnaté a „gumové“.

Recept je z kategorií: Mořští živočichové


Reklama

Nahlásit recept

  • 22.09.07 vloženo
  • 21667x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g velkých, loupaných krevet
  • 3 PL olivového oleje
  • 4 velké, rozetrené strouzky cesneku
  • 2-3 susené feferonky, rozlámané na kousky
  • trocha bílého vína
  • sul
  • pepr
  • 2 PL nakrájené petrzelky

Doporučená příloha

  • Španelský chléb nebo bageta.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Krevety v česneku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Guláš z hlívy ústřičné


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Kuře na medu Kuře na medu
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist