Recept Krevety v česneku

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Krevety v česneku

Postup

Na pánvi rozehrejte olej. Na nem orestujte cesnek a feferonky ale jen velmi krátce, az zavoní. Pridejte krevety a za stálého obracení paletovým nozem je nechte prohrát 2-3 minuty. Na pánev prilejte víno (mnozství podle vlastní chuti) a zahrívejte jeste 1 minutu. Krevety ochutte solí a peprem a vmíchejte do nich petrzelku.

Pozn.: Krevety se vzdy musí tepelne upravovat jen krátkou dobu. V opacném prípade budou houzevnaté a „gumové“.

Recept je z kategorií: Mořští živočichové



Nahlásit recept

  • 22.09.07 vloženo
  • 20816x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g velkých, loupaných krevet
  • 3 PL olivového oleje
  • 4 velké, rozetrené strouzky cesneku
  • 2-3 susené feferonky, rozlámané na kousky
  • trocha bílého vína
  • sul
  • pepr
  • 2 PL nakrájené petrzelky

Doporučená příloha

  • Španelský chléb nebo bageta.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Krevety v česneku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Mandle s čokoládou

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist