Recept Králík po valašsku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Porce králíka osolíme a necháme odležet. Na oleji osmažíme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme porce králíka a krátce opečeme po všech stranách.

Podlijeme trochou vody, přidáme rozetřený česnek, kmín a dusíme až porce změknou. Při dušení je obracíme a podléváme vodou nebo vývarem.

Recept je z kategorií: Králík



Nahlásit recept

  • 7351x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce králíka
  • sůl
  • olej
  • 1 cibule
  • sladká a pálivá paprika
  • česnek
  • drcený kmín

Doporučená příloha

  • Vhodnou přílohou je rýže nebo těstoviny a zeleninový salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králík po valašsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Selská pivní polévka

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist