Recept Králík po valašsku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Porce králíka osolíme a necháme odležet. Na oleji osmažíme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme porce králíka a krátce opečeme po všech stranách.

Podlijeme trochou vody, přidáme rozetřený česnek, kmín a dusíme až porce změknou. Při dušení je obracíme a podléváme vodou nebo vývarem.

Recept je z kategorií: Králík



Nahlásit recept

  • 7197x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce králíka
  • sůl
  • olej
  • 1 cibule
  • sladká a pálivá paprika
  • česnek
  • drcený kmín

Doporučená příloha

  • Vhodnou přílohou je rýže nebo těstoviny a zeleninový salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králík po valašsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Reveňový koláč Reveňový koláč
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist