Recept Kovářské kotlety 2

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na suchý nevymaštěný pekáč poklademe na plátky nakrájenou cibuli (plátky mohou být silnější), naklepané, osolené, opepřené kotlety položíme na cibuli a vše posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a zalijeme šlehačkou.

Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu.

Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky



Nahlásit recept

  • 01.01.02 vloženo
  • 13433x zobrazeno

Čas přípravy

  • 80 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 kotlety
  • 5 velkých cibulí
  • 300 g tvrdého sýra
  • 0,25 l šlehačky
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • Jako příloha jsou vhodné brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kovářské kotlety 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Evicek  02.11.10 16:14

Tohle je skvělá mňamka, já k tomu do pekáče rovnou dávám na plátky nakrájené brambory a maso navrch. Je to při jednom a musím říc, že „smetanové“ brambory mám ještě radši než to rozpadající se masíčko.
Smetanou zaleju vše hned a sýr dávám až před dopečením.

 
vrba
106 příspěvků 25.01.09 03:43
...

tak tenhle recept dělám už několik let mohu opravdu doporučit. Když se mi nechce špinit nádobí, tak dám nakrájené oloupané syrové brambory do zapékací mísy a to vrstvu brambor,cibuli, plátky masa, sýr, brambory a zaleju šlehačkou. Upozorňuji, že se to zapéká asi o 15minut déle.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Štrůdl s hlívou

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

dnes | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist