Recept Korpus klasika a co s nim?

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vejce, cukr a vanilkovy cukr vyslehame do peny. Ja sleham az 30 min. Pak opatrne vsleham mouku s praskem do peciva. Pecu na 180 asi 40 – 45 min. Zalezi na tve troube.

Korpus rozriznu na 3. Kazdou placku pokapu treba jupikem, nebo stavou z kompotu, zalezi na choutkach. Pomazu malinovou marmiladou, a kremem ( Vanilkova napln do dortu smichana se slehackou ) a nebo jen slehackou.

Vrsek dortu ozdobim bud slehackou, nebo na slehacku polozim tenkou placku z marcipanu.

Recept je z kategorií: Korpusy



Nahlásit recept

  • 28.10.05 vloženo
  • 7034x zobrazeno

Ingredience

  • 6 vajec
  • 180 g cukru krupice
  • 180g hladke mouky
  • 1 vanilkovy cukr
  • 1 prasek do peciva

Doporučená příloha

  • kaffe

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Korpus klasika a co s nim?

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
gemma
245 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Korpus klasika a co s nim?, Viktorko,

nerozpustí, mám to vyzkoušené. A je to mnohem lepší a lehčí než na máslovém krému. dokonce šlehačku pod marcipán skoro nesladím.

 
viktorka11
189 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Korpus klasika a co s nim?

Rekla bych, ze marcipan se dava spis na maslovy krem. Myslim, ze na slehacce by se „rozpustil“

Vložit nový komentář
Inzerce

Naporcovaný manžel, jídlo jako pračlověk a další knihy pro podzimní šeď

dnes | Vychutnejte si letošní podzim - přes stránky elektronické knihy nepřiberete ani deko. Přinášíme pět tipů toho nejlepší čtení do vaší čtečky. A začínáme rovnou jedním románem, kde si hrdinka pochutnává na dost zvláštní ingredienci... (číst dále)

Nejlepší recepty

Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na...
TOPlist