Recept Korpus klasika a co s nim?

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vejce, cukr a vanilkovy cukr vyslehame do peny. Ja sleham az 30 min. Pak opatrne vsleham mouku s praskem do peciva. Pecu na 180 asi 40 – 45 min. Zalezi na tve troube.

Korpus rozriznu na 3. Kazdou placku pokapu treba jupikem, nebo stavou z kompotu, zalezi na choutkach. Pomazu malinovou marmiladou, a kremem ( Vanilkova napln do dortu smichana se slehackou ) a nebo jen slehackou.

Vrsek dortu ozdobim bud slehackou, nebo na slehacku polozim tenkou placku z marcipanu.

Recept je z kategorií: Korpusy



Nahlásit recept

  • 28.10.05 vloženo
  • 6617x zobrazeno

Ingredience

  • 6 vajec
  • 180 g cukru krupice
  • 180g hladke mouky
  • 1 vanilkovy cukr
  • 1 prasek do peciva

Doporučená příloha

  • kaffe

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Korpus klasika a co s nim?

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
gemma
245 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Korpus klasika a co s nim?, Viktorko,

nerozpustí, mám to vyzkoušené. A je to mnohem lepší a lehčí než na máslovém krému. dokonce šlehačku pod marcipán skoro nesladím.

 
viktorka11
188 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Korpus klasika a co s nim?

Rekla bych, ze marcipan se dava spis na maslovy krem. Myslim, ze na slehacce by se „rozpustil“

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Pomazánka z olejovek

Inzerce

Chutné recepty, ze kterých nepřiberete

21.04.14 | V dnešní době se většina z nás snaží o zdravý životní styl, kdy je většinou hlavním cílem zhubnout přebytečná kila nebo si udržet postavu. K tomuto fenoménu patří především kvalitní a správné stravování... (číst dále)

 

Nejlepší recepty

Houbová smaženice Houbová smaženice
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s...
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
TOPlist