Recept Korpus klasika a co s nim?

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vejce, cukr a vanilkovy cukr vyslehame do peny. Ja sleham az 30 min. Pak opatrne vsleham mouku s praskem do peciva. Pecu na 180 asi 40 – 45 min. Zalezi na tve troube.

Korpus rozriznu na 3. Kazdou placku pokapu treba jupikem, nebo stavou z kompotu, zalezi na choutkach. Pomazu malinovou marmiladou, a kremem ( Vanilkova napln do dortu smichana se slehackou ) a nebo jen slehackou.

Vrsek dortu ozdobim bud slehackou, nebo na slehacku polozim tenkou placku z marcipanu.

Recept je z kategorií: Korpusy



Nahlásit recept

  • 28.10.05 vloženo
  • 6883x zobrazeno

Ingredience

  • 6 vajec
  • 180 g cukru krupice
  • 180g hladke mouky
  • 1 vanilkovy cukr
  • 1 prasek do peciva

Doporučená příloha

  • kaffe

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Korpus klasika a co s nim?

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
gemma
245 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Korpus klasika a co s nim?, Viktorko,

nerozpustí, mám to vyzkoušené. A je to mnohem lepší a lehčí než na máslovém krému. dokonce šlehačku pod marcipán skoro nesladím.

 
viktorka11
188 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Korpus klasika a co s nim?

Rekla bych, ze marcipan se dava spis na maslovy krem. Myslim, ze na slehacce by se „rozpustil“

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka...
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky -...
TOPlist