Recept Kečup s vínem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nakrájíme rajčata, cibuli, kapie a feferonku, vše uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a poté rozmixujeme.
Směs můžeme protřít přes síto, aby byla jemnější, přidáme do ní zbytek ingrediencí a vaříme do zhoustnutí. Ještě horké plníme do sklenic. Není třeba sterilovat (chceme-li, je možno do horké směsi přidat na špičku nože kyseliny sorbové).

Recept je z kategorií: Konzervace zeleniny


Reklama

Nahlásit recept

  • 24.06.06 vloženo
  • 2906x zobrazeno

Ingredience

  • 3 kg rajčat
  • 2 velké cibule
  • 2 kapie
  • feferonka
  • 300 g krystalového cukru
  • 120 g kremžské hořčice
  • 2 PL soli
  • 1/2 PL kari
  • 1/2 PL mletého zázvoru
  • 1/2 PL muškátového květu
  • 1/2 PL sladké mleté papriky
  • 1/8 l octa (8%)
  • 1/8 l červeného vína

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kečup s vínem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist