Recept Katův šleh 2

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

naklepeme kotlety a nakrájíme na nudličky, osmažíme na sádle, přidáme na drobno nakrájnou cibuli, rajský protlak, vývar,feferonku, majoránku, sůl a pepř, nakonec přidáme glutasol.
Hotové jídlo posypeme na kolečka nakrájenou cibulkou.

Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso



Nahlásit recept

  • 29.12.03 vloženo
  • 10127x zobrazeno

Ingredience

  • sádlo
  • cibule
  • 2 vykoštěné kotlety
  • 2 dcl vývaru /nebo 1/2 masoxu + voda/
  • 1 rajský protlak/ne kečup/
  • 1 feferonka
  • majoránka
  • sůl
  • pepř
  • glutasol
  • cibulka na posypání

Doporučená příloha

  • chléb

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Katův šleh 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: VIDEO: Nepečený cheesecake

Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

včera | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s...
Tatranské kuře Tatranské kuře
TOPlist