Recept Katův šleh 2

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

naklepeme kotlety a nakrájíme na nudličky, osmažíme na sádle, přidáme na drobno nakrájnou cibuli, rajský protlak, vývar,feferonku, majoránku, sůl a pepř, nakonec přidáme glutasol.
Hotové jídlo posypeme na kolečka nakrájenou cibulkou.

Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso



Nahlásit recept

  • 29.12.03 vloženo
  • 9970x zobrazeno

Ingredience

  • sádlo
  • cibule
  • 2 vykoštěné kotlety
  • 2 dcl vývaru /nebo 1/2 masoxu + voda/
  • 1 rajský protlak/ne kečup/
  • 1 feferonka
  • majoránka
  • sůl
  • pepř
  • glutasol
  • cibulka na posypání

Doporučená příloha

  • chléb

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Katův šleh 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Jahodový koláč s drobenkou

Inzerce

Chutné recepty, ze kterých nepřiberete

21.04.14 | V dnešní době se většina z nás snaží o zdravý životní styl, kdy je většinou hlavním cílem zhubnout přebytečná kila nebo si udržet postavu. K tomuto fenoménu patří především kvalitní a správné stravování... (číst dále)

 

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s...
TOPlist