Recept Katův šleh 2

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

naklepeme kotlety a nakrájíme na nudličky, osmažíme na sádle, přidáme na drobno nakrájnou cibuli, rajský protlak, vývar,feferonku, majoránku, sůl a pepř, nakonec přidáme glutasol.
Hotové jídlo posypeme na kolečka nakrájenou cibulkou.

Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso



Nahlásit recept

  • 29.12.03 vloženo
  • 10183x zobrazeno

Ingredience

  • sádlo
  • cibule
  • 2 vykoštěné kotlety
  • 2 dcl vývaru /nebo 1/2 masoxu + voda/
  • 1 rajský protlak/ne kečup/
  • 1 feferonka
  • majoránka
  • sůl
  • pepř
  • glutasol
  • cibulka na posypání

Doporučená příloha

  • chléb

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Katův šleh 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
TOPlist