Recept Karamelová poleva

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Cukr nasypeme do pánve, pokropíme vodou, dáme na mírný oheň a vařečkou mícháme, až se rozpustí a dostane zlatavou barvu. Karamel ihned stáhneme z ohně, protože by se rychle připálil.

Čerpáno z kuchařské knihy.

Recept je z kategorií: Polevy



Nahlásit recept

  • 20.02.07 vloženo
  • 15384x zobrazeno

Ingredience

  • 200 g pískového cukru.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Karamelová poleva

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist