Recept Karamelová poleva

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Cukr nasypeme do pánve, pokropíme vodou, dáme na mírný oheň a vařečkou mícháme, až se rozpustí a dostane zlatavou barvu. Karamel ihned stáhneme z ohně, protože by se rychle připálil.

Čerpáno z kuchařské knihy.

Recept je z kategorií: Polevy



Nahlásit recept

  • 20.02.07 vloženo
  • 16546x zobrazeno

Ingredience

  • 200 g pískového cukru.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Karamelová poleva

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: rostbíf (studený nářez)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist