Recept Kapucínské maso z Tyrol

Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátky kotlet a pokrájené telecí ledvinky orestujeme na rozpáleném oleji. Párátkem ke každé kotletě připevníme orestovaný kousek ledvinky, osolíme, opepříme a posypeme bazalkou. Přidáme plátky anglické slaniny potřené česnekem a ještě chvíli vše restujeme. Přidáme vařené fazole, víno, mírně podlijeme vývarem nebo vodou a přikryté dusíme tak dlouho, až je maso měkké.

Recept je z kategorií: Telecí maso



Nahlásit recept

  • 10.01.06 vloženo
  • 5217x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 telecí kotlety
  • 1 telecí ledvinka
  • 8 plátků slaniny
  • 200 g vařených bílých fazolí
  • 4 PL oleje
  • 2 dl suchého bílého vína
  • mletý černý pepř
  • bazalka
  • česnek
  • sůl.

Doporučená příloha

  • bramborová kaše

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapucínské maso z Tyrol

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist