Recept Kapucínské maso z Tyrol

Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátky kotlet a pokrájené telecí ledvinky orestujeme na rozpáleném oleji. Párátkem ke každé kotletě připevníme orestovaný kousek ledvinky, osolíme, opepříme a posypeme bazalkou. Přidáme plátky anglické slaniny potřené česnekem a ještě chvíli vše restujeme. Přidáme vařené fazole, víno, mírně podlijeme vývarem nebo vodou a přikryté dusíme tak dlouho, až je maso měkké.

Recept je z kategorií: Telecí maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 10.01.06 vloženo
  • 5460x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 telecí kotlety
  • 1 telecí ledvinka
  • 8 plátků slaniny
  • 200 g vařených bílých fazolí
  • 4 PL oleje
  • 2 dl suchého bílého vína
  • mletý černý pepř
  • bazalka
  • česnek
  • sůl.

Doporučená příloha

  • bramborová kaše

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapucínské maso z Tyrol

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist