Recept Kapucínské maso z Tyrol

Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátky kotlet a pokrájené telecí ledvinky orestujeme na rozpáleném oleji. Párátkem ke každé kotletě připevníme orestovaný kousek ledvinky, osolíme, opepříme a posypeme bazalkou. Přidáme plátky anglické slaniny potřené česnekem a ještě chvíli vše restujeme. Přidáme vařené fazole, víno, mírně podlijeme vývarem nebo vodou a přikryté dusíme tak dlouho, až je maso měkké.

Recept je z kategorií: Telecí maso



Nahlásit recept

  • 10.01.06 vloženo
  • 5277x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 telecí kotlety
  • 1 telecí ledvinka
  • 8 plátků slaniny
  • 200 g vařených bílých fazolí
  • 4 PL oleje
  • 2 dl suchého bílého vína
  • mletý černý pepř
  • bazalka
  • česnek
  • sůl.

Doporučená příloha

  • bramborová kaše

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapucínské maso z Tyrol

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tanec pro dva

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist