Recept Kapr pod křenovou čepicí

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kůži stáhneme a kapra očistíme od případnych šupin a nečistot. Rozkrá­jíme ho na porce a dáme do varné mísy vymazané tukem a vysypané strou­hankou.

Jednotlivé porce kapra osolíme z obou stran a posypeme kari koře­ním. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a poli­jeme kečupem, přidat můžeme i zbytek tuku.

Dusíme v mírně vyhřá­té troubě zhruba 30 mi­nut a občas podléváme horkou vodou. Porce klademe na talí­ře a zasypeme podle chuti strouhaným kře­nem (kdo křen může - nešetří jím).

Recept je z kategorií: Sladkovodní



Nahlásit recept

  • 14.02.05 vloženo
  • 2648x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800-1000 g kapra
  • 70 g rostlinného tuku (či tuku podle svých možností)
  • kari koření
  • strouhanka
  • 100 g cibule
  • 4-6 lžic ke­čupu
  • sůl
  • hodně nastrou­haného křenu.

Doporučená příloha

  • krajíček černé­ho chleba, běžně brambo­ry posypané nasekanou petrželkou.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapr pod křenovou čepicí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Králík pečený na česneku

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist