Recept Jahodové řezy 3

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Piškot: šlehat celá cejce s cukrem, přidat 4 lžíce horké vody a nakonec mouku s prdopečem.Vymazat a vysypat vyšší plech a upéci.

Náplň: tvarohy utřít s cukrem dle vlastní chuti, uvařit želatinu dle návodu / vody dáme trochu méně než je na návodu /, rozmixovat jahody a smíchat s tvarohem, přidat prochladlou želatinu a nakonec dát 2 ušlehané šlehačky / používám Kunín /, náplň dáme na vychladlý piškot.Nakonec uvaříme další 2 sáčky želatina dle návodu a nalejeme je na jahodovou hmotu.Nechat ztuhnout v lednici – nejlépe přes celou noc.Trošku pracné, ale výsledek stojí za to.Dobrou chuť.

Recept je z kategorií: Ovocné moučníky



Nahlásit recept

  • 23.06.06 vloženo
  • 29300x zobrazeno

Ingredience

  • Piškot: 4 celá vejce
  • 20dkg cukru krupice
  • 20dkg polohr.mouky
  • 4 lžíce horké vody
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • Náplň: 2 tvarohy / kostky /
  • cca 350g jahod
  • cukr dle chuti
  • 2 sáčky želatiny
  • 2 šlehačky

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jahodové řezy 3

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Labužník handula02
634 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jahodové řezy

Jelikož jsem po vytržení 2 moudráků a dost blbě se mi jí..hi..hi a mám ráda sladké, tak tohle mi přišlo, že by to mohlo klouzat bez kousání, bude nastávat období jahod, tak třeba to někdo taky zkusí.
Hezký den všem

 
viktorka11
188 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jahodové řezy

bylo to mooooc dobre, meli jsme ho dnes v kancelari a nezbyl ani drobecek :-)

 
Labužník handula02
634 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jahodové řezy

omlouvám se za opožděnou odpověď, já používám želé – dort od firmy Haas

 
Korina
56 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jahodové řezy

Aké prosím Ťa želatíny používaš?

Vložit nový komentář
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou...
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Hruškový koláč Hruškový koláč
TOPlist