Recept Husí paštika

aneb Jemná husí paštika

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Husí paštika

Postup

Na sádle podusíme drobně nakrájenou cibuli, husí a vepřová játra. Vše rozmixujeme s vařenými vejci, hořčicí, mletým pepřem a solí dohladka.

Paštikou naplníme skleničky, uzavřeme je víčky a sterilujeme ve vodní lázni nejméně 1 hodinu při 100°C.

Recept je z kategorií: Pomazánky z uzenin, masa a drůbeže



Nahlásit recept

  • 26.01.04 vloženo
  • 19018x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g husích jater
  • 500 g vepřových nebo telecích jater
  • 1 l husího sádla
  • 8 natvrdo uvařených vajec
  • 4 cibule
  • 1 lžíce hořčice
  • mletý pepř a sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Husí paštika

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Viesuc
9 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jemná husí paštika

Pampelisko, jak dlouho prosím pak paštika vzdrží?

Vložit nový komentář

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Štika na smetaně Štika na smetaně
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist