Recept Hrušky na víně - Poires au vin

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hrušky na víně - Poires au vin

Postup

Hrušky oloupejte, ale stopky nechejte.
Do hrnce dejte víno, 1/2 l vody, skořici, šťávu z citronu a chilli. Vařte na mírném ohni.
Uvařené hrušky, přeložte na mísu a nechte je vychladit.
Víno na mírném ohni vyvařte na polovinu.
Skořici a chilli vyndejte, přidejte cukr a nechte vychladit.
Hrušky podávejte zalité tímto sirupem. ----
Jinou možností je nahradit skořici několika snítkami čerstvé mateřídoušky.

(Recept je z ČR3)

Recept je z kategorií: Ovocné moučníky


Reklama

Nahlásit recept

  • 01.09.05 vloženo
  • 6056x zobrazeno

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 hrušek
  • 1 l červeného vína
  • 15 dkg moučkového cukru
  • 2 kousky skořice
  • 1/2 citrónu
  • 1/2 chilli papričky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hrušky na víně - Poires au vin

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Labužník e.v.a.02
232 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Hrušky na víně - Poires au vin

pepicku - děkuji za obr :-)

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Tatranské kuře Tatranské kuře
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist