Recept Hrušky na víně - Poires au vin

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hrušky na víně - Poires au vin

Postup

Hrušky oloupejte, ale stopky nechejte.
Do hrnce dejte víno, 1/2 l vody, skořici, šťávu z citronu a chilli. Vařte na mírném ohni.
Uvařené hrušky, přeložte na mísu a nechte je vychladit.
Víno na mírném ohni vyvařte na polovinu.
Skořici a chilli vyndejte, přidejte cukr a nechte vychladit.
Hrušky podávejte zalité tímto sirupem. ----
Jinou možností je nahradit skořici několika snítkami čerstvé mateřídoušky.

(Recept je z ČR3)

Recept je z kategorií: Ovocné moučníky



Nahlásit recept

  • 01.09.05 vloženo
  • 3938x zobrazeno

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 hrušek
  • 1 l červeného vína
  • 15 dkg moučkového cukru
  • 2 kousky skořice
  • 1/2 citrónu
  • 1/2 chilli papričky

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hrušky na víně - Poires au vin

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Labužník e.v.a.02
232 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Hrušky na víně - Poires au vin

pepicku – děkuji za obr :-)

Vložit nový komentář
Inzerce

Naporcovaný manžel, jídlo jako pračlověk a další knihy pro podzimní šeď

dnes | Vychutnejte si letošní podzim - přes stránky elektronické knihy nepřiberete ani deko. Přinášíme pět tipů toho nejlepší čtení do vaší čtečky. A začínáme rovnou jedním románem, kde si hrdinka pochutnává na dost zvláštní ingredienci... (číst dále)

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
TOPlist