Recept Hrnečkový perník

(Hodnoceno 3x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hrnečkový perník

Postup

Sypké přísady smícháme v míse, přidáme tekutiny a vejce a dobře promícháme.
Vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem a pečeme pomalu ve vyhřáté troubě na cca 150°C.
Po upečení potřeme marmeládou a polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme dle zvyklostí.
Důležité je pomalé pečení, jinak moučník spadne a není kyprý.

Recept je z kategorií: Perníky



Nahlásit recept

  • 09.07.02 vloženo
  • 42364x zobrazeno

Ingredience

  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 hrnek krystalového cukru
  • 1 lžíce kakaa
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 skořicový cukr
  • 1 prášek do perníku
  • 1 hrnek mléka
  • ½ hrnku oleje
  • 2 vejce

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

barbucha177 24.03.13 16:09

Vynikající ! Pernik jsem rozkrojila a potřela marmeládou, ale to spíš kvůli manželovi, ne že by to recept potřeboval. Těsto bylo krásně vláčné, moc nám to chutnalo.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi
Odkaz na uvaření

pets.s 24.03.13 13:43

Poctivý, snadný a rychlý perník. Děkuji za recept!

Uvaření se již líbí 3 labužníkům
Odkaz na uvaření

Josephine87 10.10.10 09:36

Rychlý jednoduchý perník, který byl ještě rychleji sněden. Doporučuji pro nedělní ráno.

Diskuse k receptu Hrnečkový perník

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
boubelka18
6 příspěvků 28.10.11 12:38

To je super! Konecne jsem nasla recept, na ktery nepotrebuji vahu. Je rychly a urcite skvely… Hned si ho upecu. Mockrat dekuji. :potlesk:

 
bocianka
528 příspěvků 10.10.10 10:59

Dobrý a rychlý recept. Dávám do oblíbených. :-P

 
Josephine87
2 příspěvky 10.10.10 09:36

Rychlý jednoduchý perník, který byl ještě rychleji sněden. Doporučuji pro nedělní ráno.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Smetanový koláč s revení

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

26.06.16 | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Štika na smetaně Štika na smetaně
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist