Recept Hovězí podle ukrajinského jidiš receptu

Ukrajinská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Velký kastrol rozehřát na středně vysokou teplotu. Přidat olej a osmažit na něm cibuli do zlatova. Přidat maso a osmažit ho. Přidat sójovou omáčku a bobkový list. Dusit maso až je velice měkké. Často míchat, aby se maso nepřipálilo. Je-li nutné, tak podlít několika lžícemi vody.

Snížit teplotu na střední, přidat ořechy a brusinky a dobře promíchat. Dusit dalších 5-10minut. Osolit a opepřit podle chuti. Vyjmout bobkové listy a podávat horké.

Recept je z kategorií: Guláše



Nahlásit recept

  • 06.11.04 vloženo
  • 6776x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 kg hovězího na dušení nakrájeného na 3cm kostky
  • 3 žluté cibule posekané
  • 2 lžičky oleje
  • 2 bobkové listy
  • 4 lžíce sójové omáčky
  • 1/2 hrnku vlašských ořechů posekaných
  • 2 hrnky brusinkové omáčky (koupené ve skleničce, konzervě, nebo domácí)
  • sůl a pepř
  • (1hrnek=250ml)

Doporučená příloha

  • Rýže, nebo bramborová kaše.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí podle ukrajinského jidiš receptu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist