Recept Hovězí podle ukrajinského jidiš receptu

Ukrajinská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Velký kastrol rozehřát na středně vysokou teplotu. Přidat olej a osmažit na něm cibuli do zlatova. Přidat maso a osmažit ho. Přidat sójovou omáčku a bobkový list. Dusit maso až je velice měkké. Často míchat, aby se maso nepřipálilo. Je-li nutné, tak podlít několika lžícemi vody.

Snížit teplotu na střední, přidat ořechy a brusinky a dobře promíchat. Dusit dalších 5-10minut. Osolit a opepřit podle chuti. Vyjmout bobkové listy a podávat horké.

Recept je z kategorií: Guláše



Nahlásit recept

  • 06.11.04 vloženo
  • 6570x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 kg hovězího na dušení nakrájeného na 3cm kostky
  • 3 žluté cibule posekané
  • 2 lžičky oleje
  • 2 bobkové listy
  • 4 lžíce sójové omáčky
  • 1/2 hrnku vlašských ořechů posekaných
  • 2 hrnky brusinkové omáčky (koupené ve skleničce, konzervě, nebo domácí)
  • sůl a pepř
  • (1hrnek=250ml)

Doporučená příloha

  • Rýže, nebo bramborová kaše.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí podle ukrajinského jidiš receptu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Králík pečený na česneku

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist