Recept Haše

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso umeleme a dáme na v tuku rozpálenou jemně pokrájenou cibuli, osolíme, přidáme sladkou papriku, majoránku a vmícháme strouhanku. Hustotu upravíme přidáním vývaru, máme-li, přidáme vejce.

Čerpáno ze sešitu Kuchařka pro nezaměstnané (1991).

Recept je z kategorií: Mleté maso



Nahlásit recept

  • 20.02.06 vloženo
  • 6547x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g uvařeného předního hovězího masa
  • 1 cibule
  • sůl
  • paprika
  • majoránka
  • 2 PL strouhanky
  • 50 g tuku.

Doporučená příloha

  • vařené brambory

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Haše

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Mispule
34 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Haše

Pokud vám haše zbyde, tak přidáním trochy kečupu, dle chuti nakrájené naložené feferonky a dokořeněním vznikne prima pomazánka na topinky, důkladně očesnekované. ( Dá se i za studena, ale lepší je ohřát)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Jahodový koláč s drobenkou

Inzerce

Chutné recepty, ze kterých nepřiberete

21.04.14 | V dnešní době se většina z nás snaží o zdravý životní styl, kdy je většinou hlavním cílem zhubnout přebytečná kila nebo si udržet postavu. K tomuto fenoménu patří především kvalitní a správné stravování... (číst dále)

 

Nejlepší recepty

Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle...
TOPlist