Recept Haše

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso umeleme a dáme na v tuku rozpálenou jemně pokrájenou cibuli, osolíme, přidáme sladkou papriku, majoránku a vmícháme strouhanku. Hustotu upravíme přidáním vývaru, máme-li, přidáme vejce.

Čerpáno ze sešitu Kuchařka pro nezaměstnané (1991).

Recept je z kategorií: Mleté maso



Nahlásit recept

  • 20.02.06 vloženo
  • 6536x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g uvařeného předního hovězího masa
  • 1 cibule
  • sůl
  • paprika
  • majoránka
  • 2 PL strouhanky
  • 50 g tuku.

Doporučená příloha

  • vařené brambory

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Haše

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Mispule
34 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Haše

Pokud vám haše zbyde, tak přidáním trochy kečupu, dle chuti nakrájené naložené feferonky a dokořeněním vznikne prima pomazánka na topinky, důkladně očesnekované. ( Dá se i za studena, ale lepší je ohřát)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Beránek herecký od Jany J.

 

Nejlepší recepty

Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
TOPlist