Recept Hanácké bifteky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hanácké bifteky

Postup

Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a jemně posypeme chilli kořením. Maso rozložíme do vymazaného pekáče, na každý plátek položíme 3 kolečka salámu a 3 plátky anglické slaniny, maso zalijeme zeleninovým lečem, posypeme hrubě nastrouhaným sýrem a zalijeme šlehačkou. Pekáč vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. a pečeme asi hodinu dozlatova. Během pečení maso nepodléváme ani neobracíme.

Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky



Nahlásit recept

  • 29.01.05 vloženo
  • 10451x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 plátky vepřové krkovičky
  • 300 g sýru na strouhání
  • 150 g šunkového salámu
  • 150 g anglické slaniny nebo uzeného boku
  • 1 sklenice zeleninového leča
  • 1 smetana ke šlehání
  • olej
  • chilli koření
  • mletý pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • opečené brambory, rýže, bramborová kaše

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hanácké bifteky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Jahodový koláč s drobenkou

Inzerce

Chutné recepty, ze kterých nepřiberete

21.04.14 | V dnešní době se většina z nás snaží o zdravý životní styl, kdy je většinou hlavním cílem zhubnout přebytečná kila nebo si udržet postavu. K tomuto fenoménu patří především kvalitní a správné stravování... (číst dále)

 

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná...
TOPlist