Recept Hanácké bifteky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hanácké bifteky

Postup

Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a jemně posypeme chilli kořením. Maso rozložíme do vymazaného pekáče, na každý plátek položíme 3 kolečka salámu a 3 plátky anglické slaniny, maso zalijeme zeleninovým lečem, posypeme hrubě nastrouhaným sýrem a zalijeme šlehačkou. Pekáč vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. a pečeme asi hodinu dozlatova. Během pečení maso nepodléváme ani neobracíme.

Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky



Nahlásit recept

  • 29.01.05 vloženo
  • 10717x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 plátky vepřové krkovičky
  • 300 g sýru na strouhání
  • 150 g šunkového salámu
  • 150 g anglické slaniny nebo uzeného boku
  • 1 sklenice zeleninového leča
  • 1 smetana ke šlehání
  • olej
  • chilli koření
  • mletý pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • opečené brambory, rýže, bramborová kaše

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hanácké bifteky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený...
TOPlist