Recept Guláš z klokaního masa se sýrem

Australská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na másle osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené maso, osolíme, opepříme a osmahneme.
Mírně podlité maso dusíme do měkka. Pak z másla a mouky připravíme světlou jíšku na zahuštění. Šťávu zahustíme jíškou, přidáme rajský protlak, nasekaný česnek a povaříme. Při podávání posypeme nastrouhaným sýrem.

Recept je z kategorií: Zvěřina


Reklama

Nahlásit recept

  • 25.04.05 vloženo
  • 11683x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g krájené klokaní kýty
  • 1 lžíce másla, sůl, pepř
  • 1 stroužek česneku
  • 2 středně velké cibule
  • 50 g rajčatového protlaku
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžička hladké mouky na zahuštění
  • 100 g strouhaného sýra (Parmazán, nebo Čedar)

Doporučená příloha

  • Podáváme s těstovinami

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Guláš z klokaního masa se sýrem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
patla
1 příspěvek 25.01.09 03:43
Re: Guláš z klokaního masa se sýrem

Klokaní maso koupíte pouze mražené a pokud jej předem nenaložíte a nenecháte odležet není dobré. Ideální je naložit jej na 2 - 3 dny do černého koření,bobkového listu a oleje, neškodí ani nadrcený jalovec.

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Křupavé banánové brownies


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist