Recept Guláš z klokaního masa se sýrem

Australská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na másle osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené maso, osolíme, opepříme a osmahneme.
Mírně podlité maso dusíme do měkka. Pak z másla a mouky připravíme světlou jíšku na zahuštění. Šťávu zahustíme jíškou, přidáme rajský protlak, nasekaný česnek a povaříme. Při podávání posypeme nastrouhaným sýrem.

Recept je z kategorií: Zvěřina



Nahlásit recept

  • 25.04.05 vloženo
  • 11267x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g krájené klokaní kýty
  • 1 lžíce másla, sůl, pepř
  • 1 stroužek česneku
  • 2 středně velké cibule
  • 50 g rajčatového protlaku
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžička hladké mouky na zahuštění
  • 100 g strouhaného sýra (Parmazán, nebo Čedar)

Doporučená příloha

  • Podáváme s těstovinami

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Guláš z klokaního masa se sýrem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
patla
1 příspěvek 25.01.09 03:43
Re: Guláš z klokaního masa se sýrem

Klokaní maso koupíte pouze mražené a pokud jej předem nenaložíte a nenecháte odležet není dobré. Ideální je naložit jej na 2 - 3 dny do černého koření,bobkového listu a oleje, neškodí ani nadrcený jalovec.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Mozzarellové balíčky

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

26.06.16 | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Kuře na medu Kuře na medu

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist