Recept Frankfurtská polévka

(Hodnoceno 1x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Frankfurtská polévka

Postup

Cibuli nakrájet na drobno a dát zesklovatět na sádle. Přidáme na kolečka nakrádejený salám nebo párky. Uzeninu osmažíme a přidáme koření – papriku, grilovací koření a hned zalejeme vodou či vývarem.
Dusíme asi 10 minut pak přidáme nakrájené brambory, osolíme a vaříme než jsou brambory měkké. Mezitím si rozmícháme ve vodě hladkou mouku a tou pak polévku zahustíme na potřebno hustotu. Mouku povaříme a připadně dochutíme. Tímto je polévka hotova a můžeme podávat. Pro jedlíky s přiloho pečiva. Dobrou chuť.

Recept je z kategorií: Polévky



Nahlásit recept

  • 30.09.05 vloženo
  • 61904x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 ks větší cubule
  • 2 PL sádla
  • 20 dkg točený salám, nebo párky
  • 5 ks stř. brambor
  • 4 PL hladké mouky
  • koření -sladká a pálivá paprika, grilovací koření, sůl, pepř

Doporučená příloha

  • Rohlík

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

casino 22.07.12 00:15

.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Diskuse k receptu Frankfurtská polévka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Ivo Janovič
1 příspěvek 28.12.11 11:50
Super

Je velmi dobrá a výtečná. Dopoučuji všem ostatním. :potlesk:

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Vánoční pečený čaj

Nejlepší recepty

Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Cibulačka Cibulačka
TOPlist