Recept Frankfurtská polévka

(Hodnoceno 1x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Frankfurtská polévka

Postup

Cibuli nakrájet na drobno a dát zesklovatět na sádle. Přidáme na kolečka nakrádejený salám nebo párky. Uzeninu osmažíme a přidáme koření – papriku, grilovací koření a hned zalejeme vodou či vývarem.
Dusíme asi 10 minut pak přidáme nakrájené brambory, osolíme a vaříme než jsou brambory měkké. Mezitím si rozmícháme ve vodě hladkou mouku a tou pak polévku zahustíme na potřebno hustotu. Mouku povaříme a připadně dochutíme. Tímto je polévka hotova a můžeme podávat. Pro jedlíky s přiloho pečiva. Dobrou chuť.

Recept je z kategorií: Polévky



Nahlásit recept

  • 30.09.05 vloženo
  • 59300x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 ks větší cubule
  • 2 PL sádla
  • 20 dkg točený salám, nebo párky
  • 5 ks stř. brambor
  • 4 PL hladké mouky
  • koření -sladká a pálivá paprika, grilovací koření, sůl, pepř

Doporučená příloha

  • Rohlík

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

casino 22.07.12 00:15

.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Diskuse k receptu Frankfurtská polévka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Ivo Janovič
1 příspěvek 28.12.11 11:50
Super

Je velmi dobrá a výtečná. Dopoučuji všem ostatním. :potlesk:

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Kulajda od Elenky

Nejlepší recepty

Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový...
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
TOPlist