Recept Flambované krevety

Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Flambované krevety

Postup

Zampiony odcedte, nechte je okapat a na pánvi na oleji je restujte. Behem restování je osolte, opeprete a prilejte k nim víno. Jakmile jsou mekké, pridejte k nim krevety a petrzelku a varte jeste 2 minuty.
Tuto smes rozdelte na hliníkové talírky, prímo u stolu ji polejte alkoholem a alkohol zapalte.

Recept je z kategorií: Mořští živočichové



Nahlásit recept

  • 11.03.08 vloženo
  • 6500x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 200 g varených vyloupaných krevet
  • 200 g konzervovaných zampionu
  • 100 ml bílého vína
  • 1 PL oleje
  • 1 PL nakrájené petrzelky
  • mletý cerný pepr
  • sul
  • 0,05 l alkoholu na flambování
  • 4 talírky ze silné hliníkové folie

Doporučená příloha

  • Bílý chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Flambované krevety

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky ze sírovce

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist