Recept Flambované krevety

Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Flambované krevety

Postup

Zampiony odcedte, nechte je okapat a na pánvi na oleji je restujte. Behem restování je osolte, opeprete a prilejte k nim víno. Jakmile jsou mekké, pridejte k nim krevety a petrzelku a varte jeste 2 minuty.
Tuto smes rozdelte na hliníkové talírky, prímo u stolu ji polejte alkoholem a alkohol zapalte.

Recept je z kategorií: Mořští živočichové



Nahlásit recept

  • 11.03.08 vloženo
  • 6618x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 200 g varených vyloupaných krevet
  • 200 g konzervovaných zampionu
  • 100 ml bílého vína
  • 1 PL oleje
  • 1 PL nakrájené petrzelky
  • mletý cerný pepr
  • sul
  • 0,05 l alkoholu na flambování
  • 4 talírky ze silné hliníkové folie

Doporučená příloha

  • Bílý chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Flambované krevety

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist