Recept Filipínské kuře v pomalém hrnci

Filipínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vsechny ingredience dejte do pomalého hrnce. Zakryjte poklickou a varte na LOW 6–8 hodin.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce



Nahlásit recept

  • 14.07.06 vloženo
  • 3599x zobrazeno

Čas přípravy

  • 8 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kure asi 1,5 kg, rozdelené na porce
  • 240 ml vody
  • 120 ml vinného octa
  • 60 ml sojové omácky
  • 2 strouzky cesneku, drobne nakrájené

Doporučená příloha

  • Rýze.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Filipínské kuře v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
esmeralda
4775 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Filipínské kuře v pomalém hrnci - Spiser,

tohle kuře je u nás oblíbené. Přesto že je velice jednoduché v obyčejném hrnci, ráda ho vyzkouším v pomalém.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Vánoční pečený čaj

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z...
TOPlist