Recept Filipínské kuře v pomalém hrnci

Filipínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vsechny ingredience dejte do pomalého hrnce. Zakryjte poklickou a varte na LOW 6–8 hodin.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce



Nahlásit recept

  • 14.07.06 vloženo
  • 3501x zobrazeno

Čas přípravy

  • 8 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kure asi 1,5 kg, rozdelené na porce
  • 240 ml vody
  • 120 ml vinného octa
  • 60 ml sojové omácky
  • 2 strouzky cesneku, drobne nakrájené

Doporučená příloha

  • Rýze.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Filipínské kuře v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
esmeralda
4768 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Filipínské kuře v pomalém hrnci - Spiser,

tohle kuře je u nás oblíbené. Přesto že je velice jednoduché v obyčejném hrnci, ráda ho vyzkouším v pomalém.

Vložit nový komentář
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový...
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
TOPlist