Recept Fazolové lusky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Fazolové lusky omyjeme, očistíme a zbavíme vláken a nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm. Máslo rozpustíme v hrnci a za stálého míchání na něm lusky opečeme. Pak je zalijeme vývarem a okořeníme seknaou saturjekou. Dusíme pod pokličkou asi 18 min. Uvařené lusky posypeme sekanou petrželkou.

Recept je z kategorií: Přílohy Zeleninové přílohy



Nahlásit recept

  • 9075x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 600 g fazolových lusků (čerstvé i mražené)
  • 1 lžíce másla
  • 125 ml vegetariánského zeleninového vývaru
  • 1 lžíce sekané saturjeky
  • 1 lžíce sekané petrželky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Fazolové lusky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
matlák
6 příspěvků 29.12.13 14:22
lusky

Bezva. dobrý.
matlák :D

 
reladis
68 příspěvků 13.08.09 18:17
Re: Fazolové lusky

diky…prave zkousim…koupila jsem lusky a chci je jen jako prilohu…muz ma dietu a tak prechazim na jednoduchou stravu

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Mirza-Qasemi

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist