Recept Fazolové lusky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Fazolové lusky omyjeme, očistíme a zbavíme vláken a nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm. Máslo rozpustíme v hrnci a za stálého míchání na něm lusky opečeme. Pak je zalijeme vývarem a okořeníme seknaou saturjekou. Dusíme pod pokličkou asi 18 min. Uvařené lusky posypeme sekanou petrželkou.

Recept je z kategorií: Přílohy Zeleninové přílohy



Nahlásit recept

  • 6697x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 600 g fazolových lusků (čerstvé i mražené)
  • 1 lžíce másla
  • 125 ml vegetariánského zeleninového vývaru
  • 1 lžíce sekané saturjeky
  • 1 lžíce sekané petrželky

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Fazolové lusky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
matlák
6 příspěvků 29.12.13 14:22
lusky

Bezva. dobrý.
matlák :D

 
reladis
66 příspěvků 13.08.09 18:17
Re: Fazolové lusky

diky…prave zkousim…koupila jsem lusky a chci je jen jako prilohu…muz ma dietu a tak prechazim na jednoduchou stravu

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: VIDEO: Nepečený cheesecake

Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

včera | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
TOPlist