Recept Drůbeží kari po indicku

Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Drůbeží kari po indicku

Postup

1. Celer omyjeme, nakrájíme na kousky. Opláchneme papriku, rozpůlíme, vykrojíme semeník a vnitřní žebra, nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na osminky. Mrkev omyjeme, oloupeme a nadrobno pokrájíme.

2. Na pánvi rozpálíme olej. Stehýnka okořeníme solí, pepřem, paprikou a kari a pečeme 5 min. po obou stranách.

3. Přidáme zeleninu, garnáty, rozinky a rýži a společně podusíme. Ochutíme solí, pepřem, k paprikou a kari. Přilijeme zeleninový vývar a přikryté dusíme asi 30 min.

4. Omyjeme pažitku, osušíme a nadrobno nakrájíme. Drůbeží kari posypeme pažitkou a horké podáváme.

Recept je z kategorií: Drůbež



Nahlásit recept

  • 06.03.02 vloženo
  • 11239x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 200 g řapíkové celeru
  • 2 červené papriky
  • 2 cibule
  • 4 mrkve
  • 5 lžic oleje
  • 4 kuřecí stehýnka
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1 lžíce kari koření
  • 1 garnát
  • 100 g rozinek
  • 200 g rýže
  • 375 ml zeleninového vývaru
  • trocha pažitky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží kari po indicku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Guláš z masáků

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Reveňový koláč Reveňový koláč
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist