Recept Drůbeží kari po indicku

Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Drůbeží kari po indicku

Postup

1. Celer omyjeme, nakrájíme na kousky. Opláchneme papriku, rozpůlíme, vykrojíme semeník a vnitřní žebra, nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na osminky. Mrkev omyjeme, oloupeme a nadrobno pokrájíme.

2. Na pánvi rozpálíme olej. Stehýnka okořeníme solí, pepřem, paprikou a kari a pečeme 5 min. po obou stranách.

3. Přidáme zeleninu, garnáty, rozinky a rýži a společně podusíme. Ochutíme solí, pepřem, k paprikou a kari. Přilijeme zeleninový vývar a přikryté dusíme asi 30 min.

4. Omyjeme pažitku, osušíme a nadrobno nakrájíme. Drůbeží kari posypeme pažitkou a horké podáváme.

Recept je z kategorií: Drůbež



Nahlásit recept

  • 06.03.02 vloženo
  • 11175x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 200 g řapíkové celeru
  • 2 červené papriky
  • 2 cibule
  • 4 mrkve
  • 5 lžic oleje
  • 4 kuřecí stehýnka
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1 lžíce kari koření
  • 1 garnát
  • 100 g rozinek
  • 200 g rýže
  • 375 ml zeleninového vývaru
  • trocha pažitky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží kari po indicku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist