Recept Drůbeží játra na jehle

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky, slaninu na čtverečky. Játra, slaninu, žampiony a kuličky vína střídavě napichujeme na jehlu nebo špejli. Osolíme, opepříme a opékáme na oleji nebo pečeme zabalené v alobalu.

Recept je z kategorií: Drůbež



Nahlásit recept

  • 6089x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 300g drůbežích jater
  • 250 g žampionů
  • 2 silnější plátky anglické slaniny
  • malý hrozen vína

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží játra na jehle

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Květáková polévka

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist