Recept Drůbeží játra na jehle

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky, slaninu na čtverečky. Játra, slaninu, žampiony a kuličky vína střídavě napichujeme na jehlu nebo špejli. Osolíme, opepříme a opékáme na oleji nebo pečeme zabalené v alobalu.

Recept je z kategorií: Drůbež



Nahlásit recept

  • 6066x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 300g drůbežích jater
  • 250 g žampionů
  • 2 silnější plátky anglické slaniny
  • malý hrozen vína

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží játra na jehle

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist