Recept Drůbeží játra na jehle 2

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na jehlu nebo špíz střídavě napichujeme kousky surovin, ochutíme solí, kmínem a vkládáme do horkého tuku. Za stálého otáčení opékáme doměkka, přidáme rozetřené kapary, bobkový list a zakapeme omáčkou, případně vlijeme několik lžic vody. Vzniklou šťávou přeléváme celý špíz.

Pokud opékáme na roštu, potíráme během obracení marinádou z oleje, kaparů a omáčky a zvlášť osušíme bobkový list.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností



Nahlásit recept

  • 7038x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400g drůbežích jater
  • 80g anglické slaniny
  • 80g žampionů
  • 80g cibule
  • 1 lžička kaparů
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžíce worcestru
  • drcený kmín
  • bobkový list

Doporučená příloha

  • Podáváme s pečivem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží játra na jehle 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Květáková polévka

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Chléb s celerem Chléb s celerem
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist