Recept Domácí tatarka

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Okurky nakrájíme ostrým nožem na malinkaté kostičky, cibulky taktéž, kapary nasekáme na „maděru“, vmícháme do majonézy. Cibule a okurek dáme takové množství, aby výsledkem byla akorát hustá tatarka. Přidáme zbytek ingrediencí a pečlivě lžící vymícháme do hladka. Dáme vychladit a podáváme v podstatě k čemukoliv.
Dobrou chuť

Recept je z kategorií: Omáčky k masům



Nahlásit recept

  • 17.05.06 vloženo
  • 23897x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • Velká sklenice majonézy Hellmans (to není reklama, prostě je nejlepší)
  • Znojemské okurky (to samý)
  • 3-4 malé cibule
  • kapary (není nutno ale je to lepší)
  • 1 lžíce Worchester sauce (Heinz)
  • 2 špetky bílého pepře (možno i černý)
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 lžíce rajského protlaku
  • šťáva z půlky limetky (možno i citrónu)

Doporučená příloha

  • Cokoliv

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Domácí tatarka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Ribanna
15 příspěvků 14.01.11 07:46

Podle surovin to vypadá suprově-určitě zkusím! :-D :potlesk:

 
Labužník Bábina02
22 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Domácí tatarka

Do tatarky tohoto typu přidávám ještě maličko cukru,zelenou petrželku,pažitku a hlavně libeček, ten tomu dává zvláštní vynikající chuť.

 
dadyk
8 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Domácí Davidova tatarka

chápu narážku, ale udělat si dneska vlastní majonézu už je trochu risk … takže alespoň částečně ;)

 
esmeralda
4770 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Domácí Davidova tatarka

Domácí??

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s...
Květáková polévka Květáková polévka
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na...
TOPlist