Recept Dobrý kokosový zákusok

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Dobrý kokosový zákusok

Úvod

recept je trošku dlhší, ale výborný.

Postup

l. žltky,cukor, vymiešame do peny,potom pridáme orechy,kakao,múku a sneh (upečieme ako zákl.cesto-biskvit) Po upečení kým korpus vychladne,pri­pravíme si plnky.

plnka l. - vajcia šľaháme s cukrom a kakaom nad parou až zmes zhustne. Keď masa vychladne, pridáme maslo a dobre vymiešame.

.plnka 2. - z cukru a vody uvaríme sirup, do ktorého primiešame kokos.Keď masa vychladne pridáme rum.

4. Upečený vychladnutý korupus potrieme lekvarom (ľubovolným) na ktorý postupne rozotrieme polovicu prvej plnky, potom nato rozotrieme celú druhú plnku a na ňu zvyšok prvej plnky. Vrch polejeme čokoládovou polevou.

Recept je z kategorií: Sváteční řezy



Nahlásit recept

  • 06.02.10 vloženo
  • 17042x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3O min.

Počet porcí

  • 30 porcí

Ingredience

  • základné cesto 5 vajec
  • l50 gr kryštál.cukru
  • 100 gr mletých orechov
  • 50 gr hladkej múky
  • l PL kakaa
  • plnka I. 3 vajcia
  • 210 gr kryšt.cukru
  • 2 PL kakaa
  • 300 gr masla
  • plnka II. 2 dcl vody
  • 200 gr kryšt.cukru
  • 250 gr strúhaného kokosu
  • 2 PL rumu
  • poleva l00 gr.čokolády na varenie
  • 50 gr.ztuž.tuk
  • l PL kakaa
  • l PL oleja

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dobrý kokosový zákusok

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Holandská omáčka

Inzerce

Vůni grilovaného masa se nic nevyrovná. Sezóna je tady

23.05.16 | Prodlužující se večery lákají k venkovním oslavám. Ty si většina z nás nedokáže představit bez grilování. Potraviny tak získají nezaměnitelnou chuť, zvláště pokud sáhnete po správných ingrediencích. V obchodech Albert si zákazníci vždy vyberou z pestré nabídky kvalitního masa, zeleniny i koření. (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Reveňový koláč Reveňový koláč
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist