Recept Demi-Glace omáčka

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Smíchat španělskou omáčku s masovým vývarem a pomalinku nechat vařit až se vše zredukuje na 250 ml. Sejmout z ohně a zamíchat dovnitř sherry.

Recept je z kategorií: Omáčky



Nahlásit recept

  • 15.11.04 vloženo
  • 27284x zobrazeno

Ingredience

  • Na 250 ml omáčky:
  • 250 ml španělské omáčky podle receptu z Labužníka
  • 250 ml hnědého masového vývaru z labužníka
  • 1 lžíce sherry

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Demi-Glace omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
Bard
1 příspěvek 06.01.11 11:58

Hledej te to pod klasickou hnědou: tady je odkaz http://www.labuznik.com/recipe.php?…

 
esmeralda
4799 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Demi-Glace omacka.

Díky Babi.

 
babi
6360 příspěvků 15.11.04 16:08
Re: Demi-Glace omacka.

Esmeraldo, promin, recepty na omacky jsem napsala vcera vecer a utekly mne. Tak jsem je zacala psat dne znovu, Demi-Glace prosla a Spanelska zase utekla a tak nevim co se deje? Ale uz pisu, uz pisu…

 
esmeralda
4799 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Demi-Glace omacka.

Babi, ať hledám jak hledám, španělskou omáčku nemůžu na Labužníku najít. Pod jakým se skrývá názvem?

Vložit nový komentář
Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

26.06.16 | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist