Recept Dechánek z Moravy

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso, slaninu a vařený špenát nasekáme, mozeček umeleme,přidáme nakrájené čerstvé rohlíky, ostatní přísady, promícháme a směs
rozetřeme do vymaštěného pekáčku a upečeme do červena. Podáváme s vařenými bramborami, bílým pečivem, kyselou okurkou nebo zeleninovým salátem.

Recept je z kategorií: Směsi mas



Nahlásit recept

  • 16.03.06 vloženo
  • 3915x zobrazeno

Ingredience

  • 10 vajec
  • 10 rohlíků
  • 50 g slaniny
  • 50 g špenátových lístků
  • 150 g vařeného uzeného masa
  • 500 g pečeného jehněčího masa
  • jehněčí mozeček
  • 40 g krupice
  • muškátový květ
  • mletý pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dechánek z Moravy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Guláš z masáků

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist