Recept Cuketa ala čína

(Hodnoceno 1x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Cuketa ala čína

Postup

Cuketu oloupeme, nakrájíme na kostičky. Česnek oloupáme a vylisujeme. Do misky dáme žloutek, který rozmícháme se sojovou a worchestrovou omáčkou. Přidáme solamyl, česnek a olej. Vše důkladně promícháme. Pak do této směsi přidáme cuketu pokrájenou na kostky a necháme přes noc odležet v ledničce.
V pánvi do rozpáleného oleje přidáme cibulku a smažíme dorůžova. Poté přidáme směs s cuketou. Dusíme tak dlouho, dokud není cuketa měkká.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla



Nahlásit recept

  • 13.10.09 vloženo
  • 13803x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • malá cuketa
  • 2 PL sojové omáčky
  • žloutek
  • 2 PL solamylu
  • 2 PL worchestrové omáčky
  • pět stroužků česneku
  • 5 PL oleje
  • dvě cibule, nakrájené na kostičky

Doporučená příloha

  • rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 31.08.12 19:13

Bylo to moc dobré, ale cibuli jsem přidala rovnou k cuketě před naložením… A přidala trochu kari a chilli…

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Diskuse k receptu Cuketa ala čína

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
gmp
1598 příspěvků 14.10.09 17:59
Re: Cuketa ala čína

Prosím, zkus si před psaním receptu přečíst Pokyny pro psaní receptu, takhle je to bezcené. Návod je tady http://www.labuznik.com/article.php?…, až někdo v budoucnosti hledat recept, vyhledavač ho nenajde. Udělej si radost a recepis oprav, pak už bude kdykoliv k použití. Miloš

 
dag
531 příspěvků 14.10.09 15:56
Re: Cuketa ala čína

Toto jídlo je velmi dobré, jen bych si dovolila říct, že je třeba jej připravit z mladé, tedy neloupané cukety. Nemusí se potom ani dusit, ale tak jak se dělá !čiína z masa!, jen orestovat.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: rostbíf (studený nářez)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Jahodový pohár Jahodový pohár

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist