Recept Cikánský guláš

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Cikánský guláš

Postup

Na tuku zpěníme dozlatova cibuli, vložíme pokrájené maso, zaprášíme paprikou, moukou a osolíme. Necháme osmahnout a za občasného mírného podlévání vřelou vodou dusíme tak dlouho, dokud není maso měkké ( v papiňáku ale po 30 minutách).

Přidáme na kostičky nakrájené vařené brambory, pokrájené okurky, prohřejeme a dochutíme. Porce sypeme dozlatova osmaženou či na plátky krájenou syrovou cibulí.

Recept je z kategorií: Guláše



Nahlásit recept

  • 04.10.02 vloženo
  • 17485x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g vepřového masa
  • 30 g tuku
  • 5 syrových brambor
  • 2 sladkokyselé okurky
  • 2 střední cibule
  • sůl, pepř
  • hl. mouku na zahuštění
  • 2 lžičky sladké papriky
  • špetka majoránky
  • 2 lžíce kečupu (protlaku)

Doporučená příloha

  • pečivo, chléb

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cikánský guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
pepicek
1309 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Cikánský guláš - přidán obrázek

díky Pampelisko :)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Vinná klobása

Nejlepší recepty

Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z...
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s...
TOPlist