Recept Chili v pomalém hrnci II

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Chili v pomalém hrnci II

Postup

Preberte a propláchnete fazole. Cibuli, paprikový lusk a cesnek nakrájejte na plátky, ctverecky nebo prouzky a dejte vse do pomalého hrnce.
Maso smíchejte se solí a restujte je na pánvi az ztratí barvu. Odstrante tuk a maso pridejte do hrnce spolu s ostatními ingrediencemi.
Promíchejte a varte zakryté na HIGH 6 hodin. 30 minut pred koncem varení dochutte solí, peprem, prípadne pridejte více chili.

Pozn.: Protoze jsou v tomto receptu pouzity suché, nenamocené fazole, musí se varit na vysoký stupen. Nízký nelze pouzít.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce



Nahlásit recept

  • 02.01.08 vloženo
  • 4150x zobrazeno

Čas přípravy

  • 6 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 240 ml susených pinto fazolí
  • 950 ml rajcatové stávy
  • 170 ml rajcatové pasty
  • 1 velký zelený paprikový lusk
  • 1 velká cibule
  • 4 strouzky cesneku
  • 2 PL práskového chili
  • asi 500 g mletého hovezího (nebo jiného) masa
  • 1 KL soli
  • mletý cerný pepr podle chuti

Doporučená příloha

  • Chléb, pecivo, tortily, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Chili v pomalém hrnci II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
marmelada
1643 příspěvků 02.07.09 19:12
Re: Chili v pomalém hrnci II.

Uvařila jsem fazole bez namáčení v pomalém hrnci tak, jak píšeš. Osvědčilo se, zařazuji do stálého rodinného repertoáru. Díky!

 
Manana
1516 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Chili v pomalém hrnci II. - spisere

Proti gustu žádnej dišputát, ale já bych tam ten tuk nechal, protože lůj tomu dá aroma, a to mleté hovězí bych navíc ještě dělal na špeku.
Dyš ty vomastky sou holt vomastky, a ty ničím nenahradíš!

 
aluvi2
1 příspěvek 25.01.09 03:43
Re: Chili v pomalém hrnci II.

Recept je jednoduchý a výborný, pomalila jsem ho několikrát, vždy různým strávníkům a všichni jen mlaskali. Dávám jedničku s hvězdičkou. Velká spokojenost.

Vložit nový komentář

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist